2777
2789

دعا کنید بیاد دنبالم...

رفته خونشون مخشو شستشو دادن اصلآ یه ادم‌دیگه شده نگاشم فرق داره مثل ساواکیا بود مخ آدما شستشو میدادن ..

دلم خیلی هواشو کرده دارم دیوونه میشم

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است

درست میشه عزیزم بزار یه مدت تنها باشه و بیخبر اگهجایی تو دلش داشته باشی خودش میاد حتما 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقدی؟؟؟چنروزه ندیدیش؟؟الان حرف حسابش چیه؟؟اونم اگ تو رو دوس داشته باشه باید دلش برات تنگ بشه بیاد سمتت دیگه

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️

مگه بچه س؟ قهری؟ واسه همینه میگن قهرنکنیدبشینید خونه خودتون آشتی میکنید

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

ایشالله که بزودی میاد گلم

آیت الکرسی بخون

ایشالله که اومد درحد امکان مهربون باش و محبت کن و به خودت برس

لبخند یادت نره

مردها مثل بچه ها هست رفتارشون کجا محبت ببینن اونجان

عقدی؟؟؟چنروزه ندیدیش؟؟الان حرف حسابش چیه؟؟اونم اگ تو رو دوس داشته باشه باید دلش برات تنگ بشه بیاد سم ...

نه ۵ساله زنشم. حدود دوماهه ندیدمش... خیلی خانوادش دخالت میکنند رفت سمت اونا زیر نظرشونه قبلآ طرف من بود الان خیلی با اونا خوب شده

چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود                 تاجهان باقی و آئین محبت باقی است
مگه بچه س؟ قهری؟ واسه همینه میگن قهرنکنیدبشینید خونه خودتون آشتی میکنید

من نشستم خونمون اون رفته ولی میگم اگه اون ما رو بخواد خودش میاد اگرم بی ما خوشبخته بره

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
نه ۵ساله زنشم. حدود دوماهه ندیدمش... خیلی خانوادش دخالت میکنند رفت سمت اونا زیر نظرشونه قبلآ طرف من ...

دقیقا توی شرایط توام یه بچه هم دارم

ایشالله که بزودی میاد گلم آیت الکرسی بخون ایشالله که اومد درحد امکان مهربون باش و محبت کن و به خود ...

قربونت از دعای شما

آره ۵ساله ولی انگار نمیشناسمش منو ول کرد رفت هیچ‌تلاشی نمیکنه

این مرد دیگ اون مرد قبل نمیشه تصمیم محکم بگیر منم تو این شرایط بودم به زور دادگاه برم گردوند اما کاش نمیومدم اونموقع دل کندم راحت تر بود الان نه میتونم دل بکنم نه تحمل

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
این مرد دیگ اون مرد قبل نمیشه تصمیم محکم بگیر منم تو این شرایط بودم به زور دادگاه برم گردوند اما کاش ...

سعی کن همه چیزو درست کنی اونجوری حال خودتم بهتره

آخی عزیزم خیلی سخته

خیلی ولی چاره چیه؟دقیقا انگار یه ادم دیگه شده انگار من دشمنشم 😞