2777
2789

دوستان من هر کسی که خواستم حتی شخص خاصی بهش فکر کردم و جذبش کردم تو زندگیم و باهاش ارتباط داشتم حتی یادمه یه زمانی دوس داشتم فلان شخص دوستم باشه و اون شخص یهو شد دوست دوران دبیرستانم 

ولی همون دوست دوران دبیرستان هیچ خیری نداشت جز اینکه قرص میآورد مدرسه و بچها یکی یکی معتاد کرد 

پسری که دوسش داشتم جذب شد به زندگیم ولی مادرش مخالف بود و ازدواج کرد و رفت ک البته بهتر ک رفت چون اختلال پارانویید داشت 

باز دوباره پسری که دوسش داشتم جذبش کردم تو زندگیم و باز ایندفعه م مادرش مخالف رابطمون بود و نزاشتن ازدواج کنیم و این پسرم دوباره ازدواج کرد و رفت 

البته من نسبت ب تجربه قبلیم سریع باهاش کات کردم تا گفت خانوادم ناراضی ن 

چون قانون جذب میگه تا وقتی درسی یاد نگیری هی برات تکرار میشه و من خواستم این چرخه همینجا تموم بشه 

ولی خب منم آدمم دلم خیلی گرفت و بی قراری زیاد کردم ولی الان آرومم ! 

من خیلی وقتا نشونه هارو از خوابم میگیرم مثلا خواب می‌دیدم مادر پسره مدام تحقیرم می‌کنه یا آنقدر بد باهام حرف میزد که وقتی بیدار میشدم حالم بد بود ..

میخام بدونم کجای کار اشتباهه 

من که نمیتونم تا آخر عمرم بشینم از دست دادن ببینم 

❤💙💚

منم با شوهرم مشکل دارم،مشکل مامانشه که دورو هست،نمیدونم چیکار کنم،تو چشم شوهرم من آدم بده شدم و اون خوب

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیده بودن ادما ادمای هم فرکانس خودشونو جذب میکنن

اینقدر که جذبت خوبه

پس یه ادم خوب جذب کن

نگو چه شخص خاصی فقط معیار هات یا ویژگی هاشو بیار تو ذهنت بگو اینو میخوام و میاد تو زندگیم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

عزیزم در قانون جذب نباید به یه شخص مشخص فکر کنی  و جذبش کنی،ویژگی هایی ک دوست داری همسر آیندت داشته یاشه رو تصور کن با جزییات،من یه لیست از ویژگی های همسر آیندم تهیه کرده بودم و تصور می کردم،۹۹ درصد شو همسرم دارن الان

تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/
شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-)

اونی که توی خواب دیدی افکار روزانه خودت بوده  که بهش فکر میکردی 

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                    https://harfeto.timefriend.net/16640005124917                           
با مادرش درنیفت 

الان دیگ در افتادیم

چیکار کنم؟خیلی اذیتم کرد بخدا

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
من هرچی که بهش فکر کنم برعکس میشه جدیدا مثلا یه دوره ای ساب عشق گوش میکردم بعد طرف عاشقم بود همینکه ...

منم تا وقتی ک دل نمیبندم ،همه عاشقمن 

همینکه تو دل خودم از ی شخص خوشم بیاد و نظرم نسبت بهش مثبت بشه ( بدون اینکه حتی ب زبون بیارم )  یهو رفتارشون عوض میشه

یعنی هر چی دوست داشته باشم بنویسم میشه ؟؟  شغلش ماشینش؟؟؟هرچی؟؟؟

بله بله همه چیز با جزییات،تصور کن،این ک دوست داری باهات چه جوری رفتار کنه،مامانش باهات چه طوری رفتار کنه،هر چی بیشتر با جزییات تصور کنی ،ذهنت بیشتر باورش می کنه

تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/
شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-)
یعنی هر چی دوست داشته باشم بنویسم میشه ؟؟  شغلش ماشینش؟؟؟هرچی؟؟؟

باید با اصول و باور درست انجام داد ،همه چیزی که میخوای نمیشه رسید 

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                    https://harfeto.timefriend.net/16640005124917                           
منم تا وقتی ک دل نمیبندم ،همه عاشقمن  همینکه تو دل خودم از ی شخص خوشم بیاد و نظرم نسبت بهش مثب ...

چون به‌محض اینکه وابسته بشی،زیاد طرفو چک کنی ازت دور میشه،خدا دورش میکنه،این قانون جهانه