2777
2789
عنوان

خواب دیدم رفیقم تو خواب لخته

355 بازدید | 16 پست

بچها دیشب خواب دیدم دوستم تو خواب کلا لخته ، 

کسی می‌دونه تعبیرش چیه؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

لخت دوستتو ویدی

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر در خواب ببینید که سایر افراد لخت هستند، مردمی که شما می‌شناسید، این خواب نیز نشان از یک هشدار دارد. باید مراقب برخی افراد در زندگی خود باشید، یعنی به آن‌ها توجه کنید. از طرفی مراقب و مواظب برخی چیز‌ها در زندگی باشید، چراکه این موارد می‌تواند برای شما شادی به ارمغان بیاورد. چیز‌ها یا افرادی که از آن‌ها غافل شده اید، ممکن است از کنار شما بروند و دست‌های شما را خالی بگذارند، بنابراین قبل از اینکه دیر شود به آن‌ها اهمیت دهید و مراقب آن‌ها باشید.

گناه زیاد

خدا خودش ابروش رو حفظ کنه 💔

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

لخت دوستتو ویدی

اره

من خواب مار دیدم

می‌دونی منم قبلا خواب مار و گربه زیاد می‌دیدم ، خیلی زیاد 

ی بار حتی خواب دیدم کلی کار بزرگ دور بدنم پیچیدن مارای بزرگ و سیاه، یا خواب می‌دیدم گربه سیاه یا گربه های کوچیک چنگم میزنن

تعبیرای مختلف داره بستگی به کاری که داشته میکرده یا حسی که داشته و همینطور موقعیت خودش و زندگیش داره

یکی از تعبیراش از بین رفتن غم و غصه هستش

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |