2777
2789
عنوان

یعنی کسی متوجه بارداریش نشد؟؟

449 بازدید | 22 پست

چند روز پیش یه خانم ٢٨ ساله برا ازمایش بارداری اومده بود کاملا اشفته و ناراحت بود 

داستانش از این قرار بود که با یک اقای مطلقه ٣۴ ساله یکسال بود تو رابطه بود در حالیکه خودش قبل این اشنای دوشیزه بوده.حالا که جواب بی بی چکش مثبت شده بود .اون اقا این خانمو دیگه نمیخواست و پیش همین خانم با همسر سابقش تماس میگیره و میگه من غلط کردم میخوام برگردم پیشت و این دختر با اون وضعش راحت ول می‌کنه و میره. خانمه میگفت با وکیل هم حرف زده اما چون هیچ مدرک محرمیتی نداشته و همچنین چون با رضایت خودش با اون اقا بوده یعنی تجاوزی صورت نگرفته بود دستش به جای بند نیست.دختره هم میترسید که نکنه در خانواده کسی بفهمد  اونم یه خانواده سنتی ، از طرفی برایش خاستگارهم امده بود.و از این طرفم که نمیدونست کجا و چطوری این بارداری رو پایان بده .😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه این چه کاریه دختره کرده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️