2777
2789
عنوان

راهنمایی نیاز دارم

103 بازدید | 11 پست

ده روزه اومدم قهر

شوهرم کتکم زد با گوشیش زد تو سرم سرم خون اومد 

سر اینکه گفتم ی لحظه گوشیتو بده واست این برنامه رو درست کنم گفت نمیدم یهو ترسید و گوشیو کشید از دستم بعد منم گفتم مگه چی داری توش ک دعوا بالا گرفت زنگ زدم بابام اومد دنبالم 

اونم گفت چون هشت سال پیش ب داییم ک فحش دادی پشت سرش خیانت کردم و حالام بات بدم (پسر داییش ب من گفت چرا همش نیشت بازه و منو نگاه نکن ک ب جان بچم اصلا منظور نداشتم )منم چون شوهرم ازم دفاع نکرد فحش دادم البته دور از اونا 

حالا میخام بدونم باید چجوری رفتار کنم دیروز پیام داد دخترمو ببینم گفتم بیا ببین گفت نمیخام تورو ببینم بزارش ی جا گفتم منم نمیخام ببینمت و دیگه پیام نداد 

ب نظرتون من الان پیامی ندم و اگه پیام داد دیگه جواب بدم !؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مسئله اینه که کارش بد بوده. باید عذرخواهی کنه. شما باید طوری رفتار کنی که ایشون بترسه که نتونه هرکار دلش خواست بکنه. باید بدونه حق ازار نداره. پس هی پیام داد و جواب بدی از حساسیت کارش کم میکنه . میگه من زدمش اینم خودش رفت قهر، جوابمم که میده. یا بذار بمونه بهتر یا خودش بر میگرده بیخیال. 

من اینجوری فک میکنم. بازم نمیدونم شرایط شمارو

من همین یه دونه ام!
ولش کن بره…وقتی انقدر شعور نداره دنبال چی هستی؟میگه نیمخوام تورو ببینم بزار بره…

خونه بابام اذیتم هر روز نامزد خواهرم اینجاس من باید برم تو اتاق ساعت ها بچم گریه میکنه و٫وو

خونه بابام اذیتم هر روز نامزد خواهرم اینجاس من باید برم تو اتاق ساعت ها بچم گریه میکنه و٫وو

خونه بابا خیلی بهتر از خونه اون ادمیه که بخاطر ی حرف کتکت زده و حالاام این رفتارو باهات میکنه…اگه بخوای خودتو کوچیک کنی و برگردی مطمئن باش بدتر از اینارو هم سرت میاره و اصلا درست نمیشه

خانواده من 🫀

نرو تا به غلط کردن بیفته چرا نمیری درخواست طلاق بدی برو تا اونجایی که ترس داشته باشه ازت شوهر خاله من انقد حالمو اذیت کرد ولی خالم بلایی سرش اورده که الان ده ساله جز مثه سگ کار کردن و ریختن زیر دست خالم و اخلاق خوووش کاری نمیکنه مردار باید خرترس کنی

برای شادی روح پدرم و شفای مادرم یه صلوات میفرستین❤
نرو تا به غلط کردن بیفته چرا نمیری درخواست طلاق بدی برو تا اونجایی که ترس داشته باشه ازت شوهر خاله م ...

خب نمیترسه هیچی از خودش نداره همه چی ب نام باباشه خیلی راحت بهم میگه برو طلاق بگیر مگه میترسه !؟ادم لاشی ندیدی !؟

چقدر بده حرمتا شکسته بشه قطعا از روز اول اینطور نبودین

نه همه چیز زیر سر خواهر مادرش بخدا ک حلالشون نمیکنم همش وقتی میخام دعا کنم نماز بخونم زیارت ی گوشه قلبم تیر میکشه یعنی میشه ی روزی تقاص اشک هامو پس بدن

نه همه چیز زیر سر خواهر مادرش بخدا ک حلالشون نمیکنم همش وقتی میخام دعا کنم نماز بخونم زیارت ی گوشه ق ...

خیلی خیلی ببخشید

شما مترسک که نبودی!! شما یه زنی بودی که وارد زندگی مشترک شدی

قطعا شمام ایراد داشتی 

و اینکه نتونستی جلو خواهر مادرشو بگیری

الانم نه برو نه چیزی

قاطع باش که با یه روشی بتونی جلو اینکاراشو بگیری

خیلی خیلی ببخشید شما مترسک که نبودی!! شما یه زنی بودی که وارد زندگی مشترک شدی قطعا شمام ایراد داشت ...

اره خیلی تلاش کردم مثلا بهم گفت مانتوت چقد خریدی مکه نداشتی گفتم چرا داشتم خوشم اومد خریدم ناراحت شد گفتم ناراحتی نداره حساب دخل خرج خودمون را داشتم خریدم شوهرم جلو مادرش هولم داد ک چ زری بود زدی 

یا مثلا بهش گفتم واسم طلا بخر روز زن رفتیم دم طلافروشی با مادرش رفتن داخل منو نبردن ک نباید ب سلیقه تو باشه مخالفت کردم انداخت گوش مامانش گفت همینه ک هست