2777
2789

سلام دوستان من خودم یهویی این ویروس گرفتم و شروع کردم درمان البته درکنار  چرک خشک کن و آمپول دکتر چون میشه مثل پنیرک و بو مادران استفاده کرد ولی خب طول درمان بیشتر میشه واسه درمان سرفه و نرمی گلو فرنی و به دانه و مهم ترینش سیب پخته کامل داخل قوری استیل یعنی سیب میذاری با حرارت کم بپزه زمانی که آبش خشک کن با قاشق میخوری تاهرجا که در طول روز میتونی بخوری بعد آش ترخینه اراکی توی گوگل سرچ کنید درست کنید آمادشم عطاریا اصولا دارن که بذاری بپزه اونم با پیاز خام حتی اگه شده ناهار به زور میخوری بعد شلغم سرشو دایره میبری و داخلش با قاشق خالی میکنی درحد جای یه قاشق عسل زیرشم یعنی اونجا که دمشه یه سوراخ ریز میزنی بعد میذاریش روی یه استکان که زیرش خالی باشه و یه جای گرم میذاریش چندساعت تااون عسل با شلغم قاطی بشه و از زیرش بزنه بیرون میشه در حد یه ته استکان این برابر ۱۰ تا پنی سیلین بابای من تاحالا دکتر واسه سرما خوردگی نرفته فقط همین شلغم رو میخوره معجزه میکنه هرچی بیشتر بخوری بهتره فقطرازش اینکه سوراخ زیرش ریز باشه درحد میله خودکار که عصاره بیشتری از شلغم بیاد بیرون ما میذاشتیم پیش بخاری ولی الان چون بخاریا هنوز نصب نشده من حوله پیچیدم گذاشتم بغل گاز دوشب بخوری خودتون تاثیرش میبینید آها بخورم واسه سرفه خیلی خوبه من زمانی که داخل حموم که بخار هست اصلا سرفه نمیکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم اسکرین گرفتم ممنون ک اینقدر وقت گذاشتی

خواهش میکنم من چون خودم هم متاهلم هم درس میخونم و شوهرمم ذره ای به مریضی اعتقاد نداره همش فکر میکنه ادا درمیاری خودم چیزایی که بلد بودم و از مامان بزرگا یاد گرفته بودم انجام دادم من خلط گلوم به حدی بود که جلوی نفس کشیدنم میگرفت الان خیلی بهتر شدم 

خداخیرت بده گلم چنروزه خانوادگی گرفتیم هی میریم دکترمیایم پسرمم ازدرسش مونده ایناروامتحان میکنم

حتما نتیجه میگیری من چندروز پیش میخواستم تاپیک بزنم گفتم بزار اول خودم انجام بدم اگه خوب شدم به بقیه هم میگم چون دیدم همه گرفتن دلم میسوزه