2777
2789
عنوان

میل زدن چشم بچه دوساله😥😥

1215 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کسی بوده تاحالا چشم بچشو میل بزنن شنبه دخترمو باید ببرم برای عمل خیلی استرس دارم 

لطفا اگه کسی بوده راهنمایی کنه😢😢

❤️❤️تو اومدی و شدی تموم دنیام دختر نازم 💓💓

من تا نوزاد بود با مالش خوبش کردم درست شد،شما مالش ندادی؟درکل چیز خاصی نیس خوب میشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا نوزاد بود با مالش خوبش کردم درست شد،شما مالش ندادی؟درکل چیز خاصی نیس خوب میشه

چرا عزیزم ماساژ و پماد و قطره و همه چی ولی یه مدت خوب شد دوباره 

دوسال بسته س؟ یا تازگی؟  انشالله ک خوب شه عزیزم

از نوزادی الان هم دکتر گفته بهترین زمانش یکسالگی ولی هی گفتن ماساژ بده خوب میشه که نشد

از نوزادی الان هم دکتر گفته بهترین زمانش یکسالگی ولی هی گفتن ماساژ بده خوب میشه که نشد

کلا اشک نمیاد؟

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

اون که اصلا عمل محسوب نمیشه. نترس. براش حرز امام جواد و ایه الکرسی بخون بخیر بگذره. اگر اعتقاد داری البته

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
اون که اصلا عمل محسوب نمیشه. نترس. براش حرز امام جواد و ایه الکرسی بخون بخیر بگذره. اگر اعتقاد داری ...

آخه بیهوشی داره دلم نمیاد.. ممنونم میخونم شماهم دعا کنین من یکم استرسم کم شه

آخه بیهوشی داره دلم نمیاد.. ممنونم میخونم شماهم دعا کنین من یکم استرسم کم شه

ببخشید چشم بچتون خوب شد؟

منم دخترم دوسالشه باید عمل شه خیلی نگرانم

دکتر گفت تو این سن شانس موفقیت امیزبودن کمه😭

اللهم عجل لولیک الفرج
ببخشید چشم بچتون خوب شد؟ منم دخترم دوسالشه باید عمل شه خیلی نگرانم دکتر گفت تو این سن شانس موفقیت ...

سلام ببخشید نیمده بودم آره خدارا شکر زیاد سخت نبود اونقدری که میترسیدم 

ببخشید چشم بچتون خوب شد؟ منم دخترم دوسالشه باید عمل شه خیلی نگرانم دکتر گفت تو این سن شانس موفقیت ...

عزیزم دختر منم همینو گفت ولی یک لوله گذاشت توی چشمش بعد از 4 ماه درآوردیم... دکتر گفت اگر میل بزنم فقط خیلی احتمالش کمه باز شه وباید دوباره هزینه کنید و اینطور عمل کرد