2777
2789
عنوان

از یه رابطه عاطفی بیرون اومدم ...

522 بازدید | 25 پست

فراموش که نمیشه

اما چطوری میشه زخمارو التیام داد ؟ چطوری ادم میتونه دوباره خودشو پیدا کنه ؟

باید زود سرپا بشم ... خیلی کارا دارم که بکنم :)

خوره کتاب 🤓📚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من چکار کنم ک بعا جدایی پرستار شد😐

دارم روانی میشم

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       

3 روز اول گریه

3 تا 7 روز دپ و بغض

7 تا 14 روز تو خود رفتنه زیاد 

14 تا 20 روز افسردگی و فک کردن ب خاطرات و بی دلیل اشک ریختن

20 تا 30 دوره ی تنفر و فراموشی 

30 تمام دیگه همه چی میشه ب تخمکت. 

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

کاملا درکت میکنم:)منم یک ماهه از یک رابطه ۲سالو خورده ای بیون اومدم،ادم سمی بود ولی من چون دوسش داشتم سمی بازیاشو ندید میگرفتم میگفتم هرکسی ی ایراد داره اینم ایرادش اخلاقه بدشه،درکت میکنم،خودمم نتونستم کامل بیخیال شم اما‌سعی کن بدیاشو اسیباشو تو رابطه بیشتر برا خودت بولد کنی وبه تمام چیزای منفی رابطه فک کنی،و ی جملرو برا خودت بنویس یجا که ببینی:دل بِکَن تا جون نَکَنی^^

التیام این زحمتی درونیو

به زمان بسپار

عزیز دلم همون جور که میگی هزارتا کار داری

بلند شو یه دوش بگیر

به آهنگ شاد بزار و کاراتو بکن بعدش

و سعی کن هی اسمشو کاراسو خاطراتتو مرور نکنی 

عکس شماره هر چیزیم داره کلن پاک کن

تو ذهنم پاکش کن

خودتو تا میتونی با چیزای شاد مشغول کن

کیک درست کن

غذا درست کن

کتاب بخون

آهنگ بزار برقص

تو پیجای طنز برو

اصلا به ذهنت اجازه نده حتی اسمشو بیاره

سریع خوب میشی

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩

هر جایی که باهاش رفتی و خاطره داری رو با یکی دیگه برو. مثلا با دوستت

خاطره مشابه با آدمای دیگه بساز تا اونجاها از خاص بودن واست بیفتن و دیگه یادش نیفتی

یه هدفی که همیشه دوست داشتی دنبال کنی رو شروع کن و تمام تمرکزت رو برای رسیدن به هدفت بذار

اگر هم یاد خاطرات افتادی گریه کن جلوی خودتو نگیر. بذار خالی شی

مقاومت الکی توی این مورد نتیجه معکوس میده

موفق باشی عزیزم