2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکی خلاصه بگه 

دیگه قضیه تا اونجا پیش رفت که در زمانی که داشتن اون روضه ها رو برگزار می کردن،شوهر اون خانم چند بار میاد در خونشون و وسایل میاره،و اون خانم کذایی باهاش حرف میرنه و از بدی خانمش میگه و همش به شوهره می‌گفته که به من نگاه کنید،و جریان رو به خانمش میگه اونم تعجب میکنه،چون اون خانم کذایی خیلی مومن بوده واصلا توی صورت آقایون نگاه نمی کرده،خلاصه اینجوری بهش شک میکنن و یه سری مسائل دیگه هم اتفاق میفته و کلا با اون خانمه قطع ارتباط میکنن و کادوهایی که آورده بود براشون رو پس میدن

از اون روز به بعد،شوهر اون خانم مورد اذیت اجنه قرار می گیره

استاتر یه همسایه بظاهر خیلی خیلی مذهبی داشته از اونا که رو میگیرن و میگفته اصلا دوست ندارم با نامحرم هم کلام بشه و... بعد این همسایهه یه چیزایی از غیب میدونسته مثلاً میگفته خواب دیدم فلان روز محرم شما نذری میدین و غذام فلان چیزه و دقیقاً همون اتفاقا میوفتاده

خانومه از جایی لو میره که همسر استاتر به خانومش میگه دیگه نمیخوام باهاش رفت و آمد کنیو...بعد این همسایهه هی چراغ سبز به شوهر استاتر نشون میداده و هی هرچیزیو بهونه می‌کرده باهاش حرف بزنه 

از روزیم که باهاشون قطع رابطه کردن هی شوهرش تو خواب و بیداری اذیت میشه و چیزایی میبینه

یک نفر هست میره داخل خواب شوهر دوستم و هر شب میگه زنت در فلان روز با فلانی خیانت کرذن بهت،یک شبه هررر شب همچین خوابی داره میبینه ،و شوهره باور کرده زنشو میخواد طلاق بده من مطمعنم جن هست

بیچاره دوستم میگه چند تا خواب روز خوشمو سیاه کرد

کجا دیدیش

ترسیده بودم رفتم خونه ی نفر ک قرآن میخوند رو سر آدمای ترسیده ..بعد گفت حجامت هم بکن که سبک بشه بدنت زنشو صدا کرد بچه هاشم اومدن بالا سرم ... میگفتم نترسند اینا خون میبینن ..زنه گفت اینا عاشق خون و حجامتن😐😐😐😐😐

ترسیده بودم رفتم خونه ی نفر ک قرآن میخوند رو سر آدمای ترسیده ..بعد گفت حجامت هم بکن که سبک بشه بدنت ...

از بس دیدن عادت کردن

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢