2777
2789
الان ازدواج کردین با هم ؟ 

نه 😔😔😔 نزاشتن بهم برسیم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیا نزاشتن ؟ الان ازدواج نکردی هنوز ؟ 

خواهر زادش عاشقم بود ولی من ازش متنفر بودم خیلی اومد خواستگارم وای جواب  رد دادم 

خب تهدیدم کرد که آبرومو میبرم اگه با من ازدواج نکنی 

من بی خیال بودن ولی خیلی خانوادمون اذیت کرده باعث شد از کل فامیلشون متنفر بشن خانوادم 

دیگه بخاطر همون نزاشتن بهم برسیم تون پسره قسم خورد 

کا نمیزار بهم برسیم  عشقمو داییش تهدید می‌کرد کا نمیزارم بهم برسین خیلی  طولانیه خلاص دیگه با پسر خالم نامزد کردنم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

اینکه نمیشه قهر...وقتی سلام کنن خدافظی کنن..چجوری قهریه

اتفاقا ماباوجودقهرسلام خداحافظی داریم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

من یکی تا خشتک طرف رو به گردنش پاپیون نزنم دلم آروم نمیگیره .  اینا قوانینی هست که نویسندش خود ...

وااای دلم....خداخیرت بده اولین خنده ی روزم بودی😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)