2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید

230 بازدید | 32 پست

کسی بوده از موقع پری ش گذشته باشه و باردار نباشه دارم دیونه میشم

تاحالا خوابم نبرده 

توروخدا واسم دعا کنید زود پری شم

معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد  

من😁 مهر نشدم نامزدم رابطه دارم این ماه بازم نشدم😃

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفروووون بخور

خوردم ی بسته طناب میرم از یع متری خودمو پرت کردم پایین زنجفیل مخورم آزمایش دادم منفی بود

ولی بعد آزمایش من رابطه مشکوک داشتم قرص خوردم نمیدونم اثر کنه یا ن🤭

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد
😅😅😅😅😅 چه بیخیالی دختر!❤️❤️❤️❤️

خبلی استرس کشیدم قرص و آزمایش و پریدن و فلان و دیدم ن از بچه خبریه ن از پری

الانم با خودم حامله بازی مکنم😐

خوردم ی بسته طناب میرم از یع متری خودمو پرت کردم پایین زنجفیل مخورم آزمایش دادم منفی بود ولی بعد آز ...

این کارا چیه سفت سخت جلوگیری کن 

مادر من بلایی نموند سر من نیاورده باشه ولی من الان سالم سلامت در خدمتتم

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

اره من زیاد اینجوری میشدم توی عقد بخاطر استرس 😁البته بعدها فهمیدم متاسفانه  تنبلی تخمدان گرفتم 

فقط اونجايي که هوشنگ ابتهاج ميگه: نمیدانمچه می‌خواهم بگویمغمی در استخوانم میگدازد
نمیترسی که نشدی

دای یه ماه ترسیدم بعدش دیدم نمیشم بیخیال شدم

سلام!

کاش میتونستم بهت اطمینان بدم که هیچ اتفاقی نمی افته،

بیخیال باش و با آرامش کامل بخواب!

البته من اطمینان میدم ولی ایکاش توهم قبول میکردی!

آره برای منم شده،اصلا بهش فکر نکن و بمن اعتماد کن خانوومی!

راستی اینو نگفتم کمی هم از شیطنتات کم کن!😅😅😅

فدای تو!❤️❤️❤️❤️

این کارا چیه سفت سخت جلوگیری کن  مادر من بلایی نموند سر من نیاورده باشه ولی من الان سالم سلامت ...

خب من بار اولم بود رابطه مشکوک داشتم🥺 قرص خوردم از کجا بفهمم اثر کرده هم عوارض قرص و دارم هم اونروزی ک خوردم رحمم ب شدت درد گرف