2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون ۱۲ شب از سرکار میان

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 40 پست
هم کارمند شرکت نفت هم دی جی. اکثر شبا کردان و لواسون و … دو شب میاد خونه

خب اگه سالم بره بیاد اوکیه نگران نباش ، مام یه همسایه داریم ک دقیقا عین شما میگفت شوهرم هم شرکت نفت کار میکنه هم دیجیه🤣🤣🤣

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه غذا

شوهر من آرایشگره دیر میاد روابط اجتماعیشم افتضاحه هرجا بریم آخر با دعوا برمیگردیم بخاطر همین همه جا تنها میرم 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
خب اگه سالم بره بیاد اوکیه نگران نباش ، مام یه همسایه داریم ک دقیقا عین شما میگفت شوهرم هم شرکت نفت ...

فک کنم همسایتونه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

ن شوهرمن ک پنهون کاری نداره اما تا دوازده یک گاهی دو سرکاره منم باگوشی خودمو سرگرم میکنم 

گااااهی میترسم ازتنهایی خیلی بدم میترسم بعد زنگ میزنم گلایه میکنم وگرنه کاریش ندارم

تلویزیونو روشن میکنم سروصدابشه نترسم

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خب اگه سالم بره بیاد اوکیه نگران نباش ، مام یه همسایه داریم ک دقیقا عین شما میگفت شوهرم هم شرکت نفت ...

همسایتون در نیام صلواااااات😂

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
همسز منم حقوقش کمه تازه شبا هم شیفته بعضی شبا نمیاد 

من حس میکنم ب من دروغ میگه حقوقش کمه 

چون وقتی میگفتم کاش کار دولتی داشتی بیشتر خونه بودی میگه شغل آزاد خیلی درآمدش بهتره. والا نمیدونم. کلا مرموزه.

اخلاق خانوادشون دوس ندارم  خواهرش یه جوریه  نه حرف میزنه نه گرم میگیره مادرش و خواهرش ب ...

خب شما برو یه جای دیگ شاغل شو 

حتما ک نباید پیش همسرت باشی

البته چون گفتی تنهایی اینا میگم  ک هم سرگرم شی خب هم بتونین پیشرفت کنین

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️