2777
2789

من چن روزی میشه گرفتگی گلو و آبریزش داشتم ولی امروز از ظهر به درد به طرز فجیعی پا درد و کمر درد گرفتم.  به طور ضعف کردن... ینی اشکم دراومده بود از شدت درد. کلی مسکن خوردم تا یه کمی بهتر شدم ... هیچ وقت این طوری نبودم اصلا موقع سرماخوردگی پا درد یا کمر درد و اینا نداشتم نهایت سرفه و آبریزش بوده و این بار نمیدونم چه ویروسی هست که این مدلی شدم. اصلا از سرماخوردگی هست یا دلیل دیگه ای داشته؟ شما چطوری شدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو که ۲ روزه تمام استخونام درد میکنه با نوافن یکم اروم میشم

گلومم میسوزه بدجوری

من کلا سرما نمیخوردم چند سالی بود

نمیدونم این کوفتی چیه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

من باردارم.

نمی‌دونم آلرژی هر سالمه که عود کرده یا سرماخوردگی آنفلوآنزای چیزیه

آبریزش بینی و چشم دارم و از صبح هم گوشم میسوزه و یکمم سرفه شروع شده.اول گفتم آلرژی هر سالمه ولی با گوش درد و سرفه فک کنم سرماخوردگی باشه چون معلمم هستم و دوتا از دانش آموزام سرما خورده بودن

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
وای منم همینطور بودم فکرکنم باذوتابچه کوچیک دیگه بدنم توان نداشت شماحداقل میتونی داروبخوری من که چون ...

منم بچه دو ساله دارم هنوزم شیر میخوره نگرفتم... تازه خود بچم هم شدید مریضه... امروز بردمش دکتر و برگشتم از وقتی رسیدم کمر درد و پا درد فجیعی افتاد به جونم... تا حالا اینجور نشده بودم

منم چند روزه بدن درددددد و گلودرد و یکمی آبریزش دارم و سرفه،حتی سرفه میکنم بدنم بیشتر درد میگیره،سرم ...

اره دقیقا نمیدونم چه بیماری هست که دو روز خوب میشی دوباره با شدت بیشتری از پا درت میاره...من شنیدم از عراق این بیماری ها وارد شده 

منم بچه دو ساله دارم هنوزم شیر میخوره نگرفتم... تازه خود بچم هم شدید مریضه... امروز بردمش دکتر و برگ ...

آخه الهی خییییلی بده بچه مریض بشه شایدازاون گرفتی فقط تامیتونی مایعات بخور من پارچ پارچ آب هویج میخوردم

اره دقیقا نمیدونم چه بیماری هست که دو روز خوب میشی دوباره با شدت بیشتری از پا درت میاره...من شنیدم ا ...

اره سرماخوردگی ک نیست ویروس جدیده،منم بچه کوچیک دارم واقعا سخته