الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بی دلیلل همیشههه استرس دارم سر همین موضوع اعصابم ضعیف شده قلب درد میگیرم قلبم تیر میکشه حتی الانم قلبم میسوزه و تیر میکشه و بدنم مور مور میشه از استرس
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
منم این شکلی بودم ولی فهمیدم به خاطر تیروئیده برو آزمایش بده حتما
علایم تیروئید چیه دیگه؟
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
حتما ی ازمایش میرم ولی هیچکدوم ندارم جز استرس مشکلات اعصاب که از زمان کنکور گرفتم