2777
2789

معمولا قبل از هر اتفاق خیلی بد تپش قلب میگیرم و سرم گیج میره الانم این طوریم چی کار کنم؟ 

دارم از دل شوره می میرممم

این حساب دست چند نفره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبی که

من بی دلیلل همیشههه استرس دارم سر همین موضوع اعصابم ضعیف شده قلب درد میگیرم قلبم تیر میکشه حتی الانم قلبم میسوزه و تیر میکشه و بدنم مور مور میشه از استرس

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

باز خوبی که من بی دلیلل همیشههه استرس دارم سر همین موضوع اعصابم ضعیف شده قلب درد میگیرم قلبم تیر می ...

منم این شکلی بودم ولی فهمیدم به خاطر تیروئیده 

برو آزمایش بده حتما

این حساب دست چند نفره.

بيا تاپيك اخرمو بخون 

شروع كن تمريناشو انجام دادن 

٢٨ روز تمرين داره 

ارامش پيدا كني 

فصل اول مقدمه س 

فصل دومشو ويسشو گوش كن انرژي مثبت بگيري 

اتفاقا ما از امروز شروع كرديم به خوندن

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

منم این شکلی بودم ولی فهمیدم به خاطر تیروئیده  برو آزمایش بده حتما

علایم تیروئید چیه دیگه؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مشکلات اعصاب ،لرزش دست، استرس ،اضافه وزن و...

حتما ی ازمایش میرم ولی هیچکدوم ندارم جز استرس مشکلات اعصاب که از زمان کنکور گرفتم