2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه اخر بارداری هر هفته انجام میدادم چیز خاصی نیس مثه بقیه سونوهاس

من فردا باید انجام بدم دو هفته تاریخ سونوهام از پریودم بیشتره سر این دکتر گفت باید انجام بدی طبقه تاریخ زایمان بدم.شما چقدر هزینه کنم

من الان ۳۰ هفته و ۵ روزمه آخرین بار ۲۶ هفته و ۷ روز رفتم  سونوگرافی ابن هفته مبرم دکتر تا برا ...

انتی انومالی اکو قلب جنین داپلر الامم اینو برام نوشته الیته مدل دکترمه برای همه مینویسه 

این سونوگرافی از جهت بررسی سلامت جنین و همچنین نشان دهنده ی شرایط نامناسب جنین می باشد و در سه ماهه سوم انجام می شود. بررسی حرکات تنفسی و حرکات اندام ها جنین، میزان مایع اطراف جنین و سنجش تغییرات ضربان قلب جنین توسط این سونوگرافی مقدور است.

همواره توصیه می گردد مادر باردار حرکات جنین در حالت استراحت را شمرده و در صورت کاهش حرکات جنین به پزشک خود مراجعه نموده تا سونوگرافی فوق تجویز گردد.
به طور معمول جنین در زمان های 20 دقیقه ای در فاز خواب می باشد و حرکات وی کاهش می یابد که باعث خطا در اندازه گیری های سونوگرافی بیوفیزیکال می گردد، به همین دلیل توصیه می گردد مادر پس از خوردن کربوهیدرات، شیرینی جات 
 تکرار گردد تا از سلامت جنین اطمینان حاصل شود.
 در صورت وجود حاملگی پر خطر مثل فشار خون بالا، دیابت، دارای سابقه سقط جنین و احتمال زایمان زودرس نیاز به تکرار سونوگرافی فوق به صورت منظم تا زمان ختم بارداری می باشد.