2777
2789
عنوان

وقتی استرس میگیرید چه حالت هایی بهتون دست میده

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 38 پست

بی اشتها میشم اصلن نمیتونم حرف بزنم

معدم عصبی میشه دست پام میرزه

بیحال میشم مغذم میزنه به درد

اصلا یه وضعی میشم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه فیتنس یا پیلاتس برو ، واقعا ورزش برای روحیه و سلامتی عالیه ♥️ حرف مردم همیشه هست وقتی میخ ...

ممنون عزیزم بعضی ها درک ندارن ونمیتونن کسی رو درک کنن دوماه میرفتم باشگاه ولی این ماه نرفتم استرس همیشگی گرفتم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
ممنون عزیزم بعضی ها درک ندارن ونمیتونن کسی رو درک کنن دوماه میرفتم باشگاه ولی این ماه نرفتم استرس هم ...

مگه چند سالتونه که استرس بچه نداشتن داری ؟ نکن با خودت ... آدم به امید و روحیه زنده است ، ورزش ام ادامه بده بخدا خیلی موثره ♥️😘

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
مگه چند سالتونه که استرس بچه نداشتن داری ؟ نکن با خودت ... آدم به امید و روحیه زنده است ، ورزش ام اد ...

بیست سال نمیدونم چرا هر چقدر میگن استرس بده من بیشتر میگیرم

بچه دار شدم کمتر بود الان خیلی زیاد شده

عزیزم تو دوران اقدامم این اضطراب رو داشتی واقعا استرس میتونه تخمک رو از بین ببره

بیست سال نمیدونم چرا هر چقدر میگن استرس بده من بیشتر میگیرم

سنی نداری که انشالله به زودی یه فرشته  خوشگل و ناز و با برکت خدا بهت بده ♥️

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
عزیزم تو دوران اقدامم این اضطراب رو داشتی واقعا استرس میتونه تخمک رو از بین ببره

داشتم ولی تلاش میکردم نداشته باشم هر چی بیشتر روش حساس بشی بدتر استرس میگیری

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
داشتم ولی تلاش میکردم نداشته باشم هر چی بیشتر روش حساس بشی بدتر استرس میگیری

من حساس نبودم با حرف پدر و مادرم اینجوری شدم بسکه همش سرکوفت بارداری و بچه رو زدن