بچه ها من الان دوماه میشه با خواستگارم رفت و آمد دارم ، هفته ای دوبار بیرون میریم ، چند روز پیش که آنفولانزا گرفتم برام کله پاچه مامانش فرستاد ، امروز رفتیم ظرفشون را پس بدیم دم خونشون ، قبلش گفت خونه هستم اما بعد گفت دارم میرم بیرون ، به مامانم ظرف را بدین دیگه هم هیچ پیامی نداد یا مثلا میخواستیم بریم خونشون طفره رفتن و دو هفته عقب انداختن ، حس میکنم با کسی دیگه در رابطه هست یا چیزی را داره ازم قایم میکنه ، چیکار کنم به نظرتون ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنوز نه قرار بود که دو هفته پیش بریم که طفره اومدن ، بهش میگم سفر خانوادگی بریم طفره میره ، کلا دوبا ...
بنظر من با کسی در ارتباط نیس.1چیزی رو درباره خونه و زندگیش یا یکی از افراد خونه داره پنهون میکنه .مثلا شاید ظاهر خونه وزندگیشون زیاد اوکی نیس.خجالت میکشه.یا یکی از افراد خونه رو نمیخواد ببینید.بنظر من هیچ ربطی به رابطه داشتن با کسی نداره.وگرنه باشما هم ادامه نمیداد.خودت میگی مادرش برات غذا فرستاده.پس فکر بیخود نکن
اگه خواستگاری رسمی کرده و هنوز دعوت نکردن،خیلی مشکوکم.چون میگی دوماه گذشته
من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
الان ما با هم رفت و آمد داریم اما حس میکنم چیزیو داره ازم قایم میکنه
شاید بخاطر خونه زندگیشون دوست نداره برید خونشون
از همسایه هاشون پرسو جو کردین؟
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن