2777
2789

واقعا چرا؟بعد همه میگن چرا این تاپیک ها پر بازدید می شن تقصیر خودمونه من یه تاپیک زدم برای صلوات به نیت ۱۴ معصوم خدا خیرشون بده فقط چند نفر اومدن بیایید به جای این تاپیک ها تو تاپیک هایی شرکت کنیم که حداقل بعداً حداقل از حاجت روایی مون برای هم دیگه بگیم و خوشحالیمون رو با هم دیگه شریک باشیم🙂

تاپیک قبل این تاپیکم برای ۱۴ معصوم هست لطفاً شما هم تو این کار خوب شریک باشین

برای اینکه با هیچی تا حالا حاجتمو نگرفتم .

نمیام 

اعتقاداتمم از دس دادم و...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه با هیچی تا حالا حاجتمو نگرفتم . نمیام  اعتقاداتمم از دس دادم و...

یاد داستان اون زنی بیفت که از حضرت موسی خواست براش دعا کنه بچه دار بشه اون گفت تو هیچوقت بچه دار نمیشی بعد چند سال حضرت موسی میبینه زنه بچه دار شده از خدا میپرسه  حکمتش چی بود خدا میگه چون هیچ وقت امیدشو نسبت بهم از دست نداد

هیچ وقت امیدتو از دست نده🙃

چجوریه بعضی وقتا یه مدل تاپیک زیاد تکرار میشه افراد زیادی همونو میذارن تو یه مدت  عجیبه برام

این داره صداقت کاربرارو نشون میده و اینکه اصلا تقلیدکار و جوگیر نیستن😂

شاید واسمون تاپیک اسم جذاب تره تا صلوات 

خب همین دیگه چرا باید جذاب تر باشه منم اولاش برام جذاب بود ولی الان کلا تکراری شدن بعد دید آدم رو ممکنه نسبت به اطرافیان خیلی بد کنه