2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بخوای همیشه ادامه بدی بدنسازی 

اگه بخوای بعد ی مدت ول کنی بدنسازی نرو چون حجم میگیری

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من جفتش و میرفتم الان چون وقتم محدود شده به دلایلی فقط میرم بدنسازی

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

جفتش خوبه اگه خودت واردی بدنسازی خوبه

اگه خیلی تجربه نداری اول برو تی ار ایکس تا حدودی انجام درست حرکات و اینکه فشار رو مفاصلت نباشه دستت بیاد.بعد میتونی بری بدنسازی.اینکه بعدش حجم میگیری و اینا همه خرافاته بخوری حجم میگیری نخوری نمیگیری

رژیم هم مربیا رژیم خیلی خاصی نمیدن و به پای رژیم دکتر تغذیه نمیرسه و رژیمشون تو گوگل هست 

بنظرت برنامه غذاییم بگیرم باهاش؟چن روز در هفته برم خوبه؟

رعایت برنامه غذایی اراده ی زیادی میخواد ولی صد در صد بیشتر از ورزش تاثیر داره 

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤