2777
2789
عنوان

پزشک نوزاد خوب سمت شرق تهران

1347 بازدید | 10 پست
سلام. بچه ام ی ماهه شد اما هنوز پزشکی که همیشه ببرمش پیدا نکردم اگه کسی و میشناسید و راضی هستید سمت تهرانپارس نارمک یا پیروزی ممنون میشم معرفی کنید.
دکتر مهری نجفی ثانی فوق تخصص گوارش اطفال هستش و مطبش تو هفت حوض کارش عالیه . منتها وقت دادنش کمی دیره به نظرم بهتره دکتری انتحاب کنی که راحت بتونی وقت بگیری مثلا اگه نی نی سرما خورد بتونی همون روز راحت بری برای ویزیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دکتر در دسترس خووب مد نظرمه.. نمیدونم چیکار کنم . یعنی راه بیافتم تو خیابون تابلوها و بببنم ی پزشک اطفال دیدم برم تووو؟؟؟؟؟انگار اینورا دکتر خووب کسی سراغ نداره.. تاپیک معرفی پزشکان اطفالو دیدم به کارم نیومد
دکتر منصور بهرامی مطبش توی مفتح شمالیه ایشون شاگرد دکتر قریب بودن و سنشان خیلی بالاست من دو قلو هامو از 6 ماهگی تا الان که نزدیک 3 سالشونه پیش ایشون میبرم و خیلی هم راضی هستم منم شرقم پیروزی
مگه اشک چقدر وزن داره…؟ که با جاری شدنش ، اینقدر سبک می شیم…
سلام دوست عزیز دکتر بیژن پوینده رو بهت پیشنهاد می کنم من پسر خودمو پیش ایشون می برم ، دکتر خیلی خوب و خوش نامی هستن هر روز صبح ها تو مطب شون هستن و عصرها فقط شنبه ها و چهارشنبه ها آدرس : اول خیابون شکوفه تلفن 33340864 برای وقت هم هر روز ساعت نه و نیم تا یازده به مطب زنگ بزنی می تونی برای ساعت یازده همون روز وقت بگیری