2777
2789

سلام دوستان تو رو خدا هر کی تجربه داره جوابم بده من تنبلی تخمدان خفیف دارم این ماه از 15تا 25پری دکتر بهم دوفامد داده الان سه روز میگذره ک تموم شده دو روز پیش و امروز بی بی زدم بعد از دو ساعت ی هاله خیلی کمرنگ انداخت یعنی بعد از خشک شدنش  یکساعت بعد از بی بی لک بینی داشتم فک کردم پری شدم ولی الان دیگه هیچی نیس فقط چند قطره همون ظهر بود ممکنه لانه گزینی بوده باشه و باردار باشم؟ 

هر کی تجربه داره جوابمو بده ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبیدیعنی این لکه بینی امروزم ی چیزه عادیه؟ 

بنظر من دوحالت داره 

۱.  چون دارو رو قطع کردید علائم قبل پریوده

۲. ممکنه علائم لانه گزینی باشه 

درهرصورت بنظرم ۷تا ۱۰روز بعد از قطع دارو صبر کن اون موقع معلوم میشه نی نی داری یا نه

اگر مثبت بود این خبر خوبو همینجا بهم بگو عزیزم

عزیزم شما بارداربودی ؟  دخترخاله ام دیوانمون کرده دوفامد رو قطع کرده چند روزه میگه پریود نمیشم ...

سلام عزیزم ن باردار نبودم متاسفانه پریود شدم 

ولی خداروشکر الان باردارم

بعد از قطع دوفامد حتی تا 14روزم پریود نشدن طبیعیه اگ بعد از 14روز پریود نشدی اونموقع باید تست بارداری بزنی

حالا ان شاالله ک ایشون باردار باشن

بگو ی تست بزنه اگ خیلی عجله داره

سلام عزیزم ن باردار نبودم متاسفانه پریود شدم  ولی خداروشکر الان باردارم بعد از قطع دوفامد حتی ...

ممنون عزیزم ، خداروشکر که باردارید ❤️❤️❤️ ایشالله بسلامتی و راحتی این دوران طی بشه 

سلام خوبیدیعنی این لکه بینی امروزم ی چیزه عادیه؟

گلم باد دوفامد باردار شدی بعد چند وقت از دوفامد استفاده کردن؟!

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله