پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
شام چی درست کردین شما؟ 😂😂 بگین تا پاشم ی چی درست کنم دو ساعته دارم تو تاپیکا میگردم 😂😂
با اجازتون دوستان😅 شماها که شیرازی هستین میشه بگید دخترای شیراز چجورین؟ نمیگم همه مثل همن ولی هر ...
همه جا هم خوب داره هم بد .نمیشه درمورد همه دخترا نظر داد . باید ببینی از چه خانواده ایه . تو چه جَوی بزرگ شده . کجا درس خونده و.... . خیلی چیزا تاثیر داره روی اخلاق و رفتار آدمها
الهی...این بنده چه داند که چه میباید جُست؛ داننده تویی ،هرآنچه دانی ،آن ده...