منم همیشه میشینم با خواهرم دانلود میکنم بعدش خوراکی و چیز میز میخریم،بعدش شب ساعتای ۱۰به بعد میشه پت ...
چند تا فیلم ترسناک خفن رو بهم معرفی کن منم با دخترم میبینم
فیلمهای احضار و آنابل و جنگیر و حلقه رو دیدیم
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اوونم باحاله اره🥰منم این موقعا بیشتر میبینم دخترمو با یکی سرشو گرم میکنم خوراکی میارم میشینم راحت م ...
😂ایول👌،خعلی حال میده،مخصوصا این روزا که بیشتر آدم حوصلش سر میره.
یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم ♥(حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن )~،،~من شاهم نه ملکه کسی ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر ♥
اره دیگه ما تنقلات میذاریم وسط و درازکش وسط پذیرایی و دیگه شروع
اینجوری خوبه
ما هم همینطور
الهی خوش باشید
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
the twin Saw Knives out Followed run ready or not و دو خواهر ک کره ای هم هستش از اینا ...
مرسی
در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
چند تا فیلم ترسناک خفن رو بهم معرفی کن منم با دخترم میبینم فیلمهای احضار و آنابل و جنگیر و ح ...
(توطعه آمیز) که سینماییه ولی یه ۳قسمتی داره(خیلی باحالیه😁)
(اِیت) سینماییه و ۲قسمت داره(اینم باحالیه😁)
یتیم خانه
صداها
بیا بازی کنیم
آسمان تاریک
بدخیم
یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم ♥(حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن )~،،~من شاهم نه ملکه کسی ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر ♥
(توطعه آمیز) که سینماییه ولی یه ۳قسمتی داره(خیلی باحالیه😁) (اِیت) سینماییه و ۲قسمت داره(اینم باحال ...
ممنون
ذخیره کردم گم نکنم
منکه از این دوتا خیلی خوشم میاد😁👌(البته شایدم فقط از نظر من باحال باشن،امیدوارم که ندیده باشیشون)
توطعه آمیز که سینماییه ولی یه ۳قسمتی داره.
اِیت سینماییه و ۲قسمت داره.