2777
2789
من خون س رد و نپسندیدم ولی پوست شیر واقعا عالیه

من فعلا ک خوشم اومده البته اگه مث یاغی و بقیه فیلما آخرشو مزخرف جمع نکنن 

اول فیلما نقش اول منفیو حسابی بالا میبرن یهو قسمتای آخر به زمین میزننش انگار داری شاید برای شما هم اتفاق بیوفتد میبینی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بین طنزا اینایی که دیدی خوب بوده ببین بقیه چیه 🤪من یدونه دیدم از اول تا اخر فیلم درگیر سوراخ ی ...

اره منم دیدم تهش زنش گف اسپند دود کردم سوخت 🤣🤣🤣🤣🤣

خدایی دینامیتو چشمو گوش بسته خوبن نسبت ب خیلیادیگه

دیدگاه من به فیلم کمدی اینه که واقعا بخندم ...نه که فقط دیوونه بازی و حرفای الکی ببینم...مثلا سریال پایتخت واقعا طنزه هزار بار دیدمش ولی باز خندیدم😁 شاید شما اینجوری نباشی😊

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
اره منم دیدم تهش زنش گف اسپند دود کردم سوخت 🤣🤣🤣🤣🤣

من شوهرم اصلا اهل فیلم نیست 

یه روز انقد اصرار کردم که بیا فیلم ببینیم 

گفت باشه یه فیلم بزن ببینیم از شانس این فیلم و زدم 

بعد اون دیگه اسم فیلم بیاد جیغ میزنه 😂

تا حالا ۶۰ ۷۰ تا دیدم شایدم بیشتر😐این اواخر معتادش شدم

منم همیشه میشینم با خواهرم دانلود میکنم بعدش خوراکی و چیز میز میخریم،بعدش شب ساعتای ۱۰به بعد میشه پتو و لاحاف هارو میندازیم و میشینیم تا نصف شب با مادرم فیلم ترسناک میبینیم😂خعلی حال میده👌❤

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر