2777
2789
من خون س رد و نپسندیدم ولی پوست شیر واقعا عالیه

من فعلا ک خوشم اومده البته اگه مث یاغی و بقیه فیلما آخرشو مزخرف جمع نکنن 

اول فیلما نقش اول منفیو حسابی بالا میبرن یهو قسمتای آخر به زمین میزننش انگار داری شاید برای شما هم اتفاق بیوفتد میبینی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بین طنزا اینایی که دیدی خوب بوده ببین بقیه چیه 🤪من یدونه دیدم از اول تا اخر فیلم درگیر سوراخ ی ...

اره منم دیدم تهش زنش گف اسپند دود کردم سوخت 🤣🤣🤣🤣🤣

خدایی دینامیتو چشمو گوش بسته خوبن نسبت ب خیلیادیگه

دیدگاه من به فیلم کمدی اینه که واقعا بخندم ...نه که فقط دیوونه بازی و حرفای الکی ببینم...مثلا سریال پایتخت واقعا طنزه هزار بار دیدمش ولی باز خندیدم😁 شاید شما اینجوری نباشی😊

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
اره منم دیدم تهش زنش گف اسپند دود کردم سوخت 🤣🤣🤣🤣🤣

من شوهرم اصلا اهل فیلم نیست 

یه روز انقد اصرار کردم که بیا فیلم ببینیم 

گفت باشه یه فیلم بزن ببینیم از شانس این فیلم و زدم 

بعد اون دیگه اسم فیلم بیاد جیغ میزنه 😂

تا حالا ۶۰ ۷۰ تا دیدم شایدم بیشتر😐این اواخر معتادش شدم

منم همیشه میشینم با خواهرم دانلود میکنم بعدش خوراکی و چیز میز میخریم،بعدش شب ساعتای ۱۰به بعد میشه پتو و لاحاف هارو میندازیم و میشینیم تا نصف شب با مادرم فیلم ترسناک میبینیم😂خعلی حال میده👌❤

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر