2777
2789

شادروان بدنبود.سرگرم کننده بود

دینامیت چرت بود ولی خب کمدی بود🤪

#برای تاپیک های ممنوعه 😏                                         یه روز قرار بذاریم همه با هم یکجا "آهی"بکشیم... :)
کمدیای ایرانی زدن تو چرت بودن  چندتا سریال دیدم این اواخر واقعا یکی از یکی مزخرف تر انقد ک ارز ...

همشونم پژمان جمشیدی هست مثل اینکه 😐

واقعا تاسف بر انگیزه 

پوست شیر و ببین حتما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم و گوش بسته رو چطور؟دیدی؟

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
همشونم پژمان جمشیدی هست مثل اینکه 😐 واقعا تاسف بر انگیزه  پوست شیر و ببین حتما

میبینم 

الان پوست شیر و خون سرد و جیران میبینم 

خیلی کمدیا مسخرن حیف وقتت بذاری براشون

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

کمدیای ایرانی که اصلا اصلا تاکید میکنم اصصصصلا جالب نیستن متاسفانه🥴 هر وقت هوس میکنم یه کمدی ایرانی ببینم یاد قبلیا که میفتم منصرف میشم کلا. در کل هم کمدی نگاه نمیکنم زیاد مگر کره ای باشه.

مثلا مطرب چقدر تعریف کردن ولی واقعا بیخود بود...یا چشم و گوش بسته و دینامیت و....خیلی بیخود بودن همشون. حیف وقت.

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰