2777
2789

پسرم سه روزه تب داره داروی تب و حساسیت و اینا دادم خوب نشده 

تبش بالا میره بادارو میاد پایین اما دوباره بالا میره 

همش در حال قورت دادن چیزی هست 

توی خواب یکدفه چیغ میزنه و گریه میکنه 

خیلی زودم میترسه مثلا از در وار د میشم روبری در رو تخت از جاش میپره با وارد شدن من و دیدن من 

یک هفته قبلا آبریزش دماغ داشت با قطره سودیم کلراید خوب شد اما الان تب داره بی تابی میکنه خیلی گریه میکنه اسهالم هست خیلی

یک هفته قبلم دو سه باری یک مقدار نون دادم دستش میخورد توی گلوش هم پرید و سریع درواردم نمیدنم میگم نکنه چیزی مونده باشه 

در ضمن از قبل رفلاکس داشت ممکنه رفلاکسش بیشتر شده اصلا نمیدنم بچم چشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دست بچه ۵ ماهه نون نده قصد کشتن که نداری. اگه یذره از نون بره تو ریش عفونت کنه اسیر میشی. در ضمن اگه علایم سرماخو دگی نداره ببر دکتر و نون هم بگو که آزمایش خون بگیرن فک نکنن فقط ویروسه که ببینن عفونت نداره شاید عفونت گوش باشه جون تب سخت میاد مایین تا عفونت درمان نشه

روانشناسی کودک
دیگه دست بچه ۵ ماهه نون نده قصد کشتن که نداری. اگه یذره از نون بره تو ریش عفونت کنه اسیر میشی. در ضم ...

عزیزم خودش خیلی با ولع نگاه میکنه به غذا و سفره باباش اصرار کرد بدم منم دادم وقتی پرید گلوش باباش حتی میگف بزار خودش پایین میره اما من دست کردم کشیدم و دیگه ندادم

امشب میبرمش  چ ویروسی؟

همین ویروس انفولانزا الان همه بچه مریضن پسرمنم گرفته بود باهزار بدبختی و مکافلت ودکتر رفتن خوب شد ازاول ببرپیش دکتر خوب وداروها رو مرتب بده تا خوب بشه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

همین ویروس انفولانزا الان همه بچه مریضن پسرمنم گرفته بود باهزار بدبختی و مکافلت ودکتر رفتن خوب شد از ...

دکترش خیلی دکتر خوبیه ولی زود آزمایش خون میگیره و اهل آمپول دادنم هست تا الانم بخاطر همین نبردمش پیش دکتر خودش 

دکترش خیلی دکتر خوبیه ولی زود آزمایش خون میگیره و اهل آمپول دادنم هست تا الانم بخاطر همین نبردمش پیش ...

خیلی خوبه که ازمایش بگیره زود عفونت رو تشخیص میده اصلا مقاومت نکن اگه امپول داد بزن این ویروس خیلی سخت وخطرناکه اون دکتره بهتر میدونه چی بده فقط زودتر ببر تب خیلی خطرناکه مخصوصا بچه چهار ماهه شما ان شاالله که زودی خوب میشه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️