2777
2789

خوشبحالش کاش قدر این لحظه ها و روزاشو بدونه اون دختر 

یه پسری میخواستم خیلی پسر خوبی بود از همه نظر شبیه هم بودیم ولی مادرش و پدرش ب بهونه های چرت نزاشتن ادامه بدیم منم جدا شدم ازش چون قبلاً ی تجربه اینجوری داشتم و خیلی اذیت شدم 

اونم قبلاً دو سال دختری میخواست و کلی رفت خواستگاریش و خانوادش نزاشتن دختره بگیره دختره م رفت ازدواج کرد خیلی دختره دوست داشت حتی اسم مغازش اسم دختره بود ....

راستش پسره خیلی مورد خوبی بود ولی خب خودشون رفتن یکی پیدا کردن برا پسرشون . ازدواج کرد . همش میگم خوشبحال زنش چقد خوشبخته کاش من جاش بودم ...... چون هم از هر نظر اوکی بود و اینکه دیگه الآنم ک ازدواج کرده تو گذشته ش نیست که فکر عشق سابقش باشه مردا زود یادشون می‌ره 

❤💙💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا ازدواج کیلو چنده 

شما همون کاربر نیستی که هنوز شوهر سابق رو دوست داری با اونهمه مشکلات؟

و هنوز عده‌ طلاقت تموم نشده بود میخواستی با یک نفر دیگه باشی؟؟

ازدواج انقدر بده ولی واسه بقیه؟