*خاله_ی_فندق* مدیر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 576 عنوان تجربه خرید از دی جی کالا | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 18 پست سلام،بچه ها از دی جی کالا بازی فکری خریدم همراه به یکسری وسایل بهداشتی خصوصی(فک کنم متوجه منظورم شدید) حالا خودم خونه نبودم گفتم تحویل همسایه بدن،بنظرتون بسته بندیش چطوریه؟پشتت مینویسه؟خیلی استرس گرفتم دختر قشنگم تو خیلی قوی بودی ببخش مادرو که لیاقت داشتن تورو نداشتم😔 1401/08/02 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*خاله_ی_فندق* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 576 احتمالا منظورت پد هست تو کارتن میزارن اما کان.د... رو چون سوپرمارکتی هست تو کیسه میفرستن🤣 یه زنه م ... نه منظورم کا.. بود😯من خرید از سوپری نزدم همه رو اناخاب کردم از دی جی کالا همراهش هم بازی فکری سفارش دادم،یعنی ممکنه بازم با پلاستیک باشه دختر قشنگم تو خیلی قوی بودی ببخش مادرو که لیاقت داشتن تورو نداشتم😔
*خاله_ی_فندق* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 576 تحویل کسی نمیدن باید خودتون باشید از توی گوشی کد تحویل کالا رو نشون بدید. واسه من که همیشه اینجوره. ... نه تحویل دادن کدشو تلفنی براش خونده شوهرم دختر قشنگم تو خیلی قوی بودی ببخش مادرو که لیاقت داشتن تورو نداشتم😔
سوگل2222 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 5639 نه منظورم کا.. بود😯 من خرید از سوپری نزدم همه رو اناخاب کردم از دی جی کالا همراهش هم بازی فکری سفا ... احتمالا چون بازی فکری هم زدی کارتنی شدهانشالا!
*خاله_ی_فندق* مدیر استارتر عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 576 احتمالا چون بازی فکری هم زدی کارتنی شده انشالا! 😬😬😬😬 دختر قشنگم تو خیلی قوی بودی ببخش مادرو که لیاقت داشتن تورو نداشتم😔