ازمایشمو میبینین من کم کاری داشتم رو ۵.۲۲ بود یکماه دارو مصرف کردم ولی انگار الان بدتر شده 🥺
مطمئنی درست مصرف کردی؟ اسم قرصتو بگو ببینم این باید نصف میشد نه دوبرابر
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
روزی نصفشو باید بخوریا متخصص غدد به من گفت ماه اول نصف قرص ناشتا یک روز درمیون تا نیم ساعت هم هیچی نخور. ماه دوم بازم نصف ولی هروز به جز پنج شنبه جمعه. این قرص رو هم سرخود قطع نکن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بهم گفت تا یک هفته نصف بخور بعد از یک هفته کامل البته من دکتر زنان بهم گفت دکتر ...
نمیدونم دیگه دکتر من محمدرضا اقاصی هست بزنی گوگل میبینی
اول 3بود شد 1.5بعد سرخود قطع کردم قرصو شد 4.5 دوباره رفتم دکتر گفت باید بخوری