2777
2789

ی کاربری بود حدودا ی ماه پیش تاپیک آخرش این بود ک ی عشقی داشته خیلیم بخاطرش تلاش میکرد خودشو ثابت کنه بعد پسره ازدواج کرد و زنشم باردار بود

این کاربر افتاده بود رو ی لنگه پا ک مجبور شده و مست بوده ک با دختره ازدواج کرده

میخاست ازدواجشونو خراب کنه حتی تو فکرش بود با ماشین دخترو زیر بگبره

آخرش چی شد خیلی کنجکاوم بدونم از خرشیطون اومد پایین

یاخدا

من تازه اینو شنیدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربریشو بلدی؟

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫
بخدا منم برگام ریخته بود  خانوماییم ک خیانت دیده بودن کلی بهش گفتن ولی حرف تو سرش نمیرف

بعضیا تا سنگ نخورع وسطشرشون متوجه نمیشن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مستی دیگه درین حد نیست که نفهمی مطلقا چیکار میکنی. خودت پیش زمینه فساد و خیانت باید داشته باشی از قب ...

همون هرچی میگفتن بابا اصلا مست بوده مجبور شده باهاش ازدواج کنه پس چرا داره بچه دار میشه

میگف شما نمیدونید نمیفهمید

ن والا یادم رفته ک بزنم جستجو ببینم چی شد آخر

اها

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫