2777
2789
عنوان

بنظرتون زندگی مجردی با استقلال مالی یا متاهلی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 58 پست

الان خسته بودم اتفاقامرکزشهربودم امانه پامرفت طرف کافی شاپ نه پارک چون تنهایی لدت نداره زنگ زدم همسرم چنددقیقه حرف زدم فکرنکنیدقربون صدقه هم رفتیم نه یه صحبت معمولی راجع به بچه ها  انگارانرژی گرفتم این انرژیونه پول میده نه چیزدگه ادمانیازبه همدم دارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلی. تو متاهلی به چیزایی رسیدم ( آرامش، عقل کامل تر، وو..)  ک دلم نمیخاد به مجردی برگردم. اگه شوهر خوبی داشته باشی متاهلی عالیه. بعدشم متاهلی مانع استقلال نمیشه. من همینکه تو خونه خودم مستقل باشم و کارای خونمو بکنم برام لذت بخشه 😍

اگه ازدواج خیلییی خوب باشه بله از مجردی بهتره  درغیراینصورت همش تنش. مسئولیت. اعصاب خوردی  ...

مجردی واقعاخوب نیست تاجوونی سرمون داعه کلمون بادداره بله اماوای به روزی پااز۵۰سالگی اونطرف میزاریم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تاروحیه خودت چجوره . یه عده اصلا به درد زندگی مشترک نمیخورن و ‌طرف مقابلت هم مهمه . اگه کیس خیلی خوبی باشه و زندگی متاهلی شاخ داشته باشی میصرفه اما برای یه ازدواج معمولی نه .. همون مجردی خفنتو ادامه بدی بهتره 

عزیزم هموم پارتنر خودش رو مخه😂😂

پارتنر واقعن قابل مقایسه با شوهر نیست 

همیشه سعی میکنه بهترین خودش باشه

هر وقت هم خیلی رو مخ بود کات میکنی

ازدواج راه فراری نداره _ فقط طلاق که اونم مشکلات خودش و داره

مثل یه نور کوچولو اومدی و ستاره شدی ...
 خیلی موافقم

من حتی همین دوست پسری که دارم و خیلی خوبه و همه چیز اوکی هست ۲ ساله با همیم حاضر نیستم باهاش ازدواج کنم 

چون یه اخلاقایی داره که مطمعنم تو ازدواج مشکل ساز میشه

الان میدونه من از چی خوشم نمیاد خیلی رعایت میکنه و هوام و داره همه جوره_ ولی ازدواج که میکنی دیگه خیالشون راحت میشه و همه چی عوض میشه 

من ۴ ساله جدا شدم هر دو مدلش و تجربه کردم 

مجردی و متاهلی😁

مثل یه نور کوچولو اومدی و ستاره شدی ...
اگه ازدواج خیلییی خوب باشه بله از مجردی بهتره  درغیراینصورت همش تنش. مسئولیت. اعصاب خوردی  ...

عزیزم من همسر خیلی خوبی دارم، هیچ محدودیتی ندارم، وضع مالی مونم خوبه بد نیست، یه بچه دو سه ساله هم دارم، کم و کسری هم تقریبا نداریم، ولی بازم دلم می خواد طلاق بگیرم، حس می کنم دوتا بال درمیارم برای پروازم، اگر دخترم نبود حتما جدا میشدم

عزیزم من همسر خیلی خوبی دارم، هیچ محدودیتی ندارم، وضع مالی مونم خوبه بد نیست، یه بچه دو سه ساله هم د ...

منم همش دلم میخاد طلاق بگیرم 

ولی نمیدونم چرا انقدر دارم می‌سازم 😐

طلاق گرفتن واقعا سخته درسته زیاد شده ولی بستگی ب فرهنگ فامیل و خانواده داره.

پارتنر واقعن قابل مقایسه با شوهر نیست  همیشه سعی میکنه بهترین خودش باشه هر وقت هم خیلی رو مخ ...

اصن این طور نیست

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍