2777
2789
عنوان

برای دخترم اسم قشنگ پیشنهاد بدید

991 بازدید | 49 پست

الان هفته ۳۲ ام هنوز اسمش مشخص نیست

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دختر زیاد ب دلم نمیشینه

نهال

نورا

ترنج

درین

نارین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سونیا دیانا گندم سروین 

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

مانلی

ملورین

ماهک

ماتیسا

ماهور

اسمان

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین