2777
2789

سلام دوستان

کسی از شیرخشک هیپ ارگانیک استفاده کرده ؟ وزنگیریش چطوره ؟

من به بچم تروویتال میدادم حس کردم خوب بهش وزن نداده البته هفته دیگه باید بره دکتر .

از دیروز هیپ گرفتم براش

تفاوتش با ترویتال اینه. ترویتال اصلا کف نمیکنه وقتی تکون میدیش ولی هیپ کف کرد .

و اینکه چرا میگن هیپ شیر خارجیه آلمانیه؟ روش که ایرانی نوشته.  کلا اگه تجربه ای از هیپ دارین بهم بگید ممنون.

حس کردم بافتش و مزه اش مثل نان میمونه

Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
فک کنم هلندیه که توی المان بسته بندی میشه  یه چنین چیزایی دکترم گفت وزنگیری بچه هم خیلی خوبه ...

اره تند تکون دادم کف کرد 

شما هم هیپ میدین؟  

اینایی که تو داروخانه هامونه ایرانی روش نوشته

Victory is not never to fall, It is to rise after every fall

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما از هیپ راضی ؟ میگن آلمانی داخل ایران بسته بندی میشه  وزنگیری کوچولوت خوب بود؟ ...

سلام عزیزم خوبی منم دیشب هیپ خریدم پسرم 2ماهشه وزنش 4400، شما که استفاده کردی خوبه؟ پسر من رفلاکس هم داره

اره هیپ میدم۲۶۸ میخرمشما کجا میخری ۲۵۰خیلی وزن گیری راضیم

سلام عزیزم خوبی

من شیرخشک هیپ از یکسالگی گرفتم

شما راضی بودین؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام بله خیلی راضی بودم هم وزن گیری خوب بود هم هیچ مشکلی مثل ریفلاکس یا یبوست براش پیش نیومدخداروشکر

از یکسالگی دیر نیست مهربون؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓