2777
2789
عنوان

چرا این سرماخوردگی تموم نمیشه

182 بازدید | 3 پست

پسرم از هفته پیش سه شنبه مریض شده دو روزی تب داشت از امشب شروع کرده سرفه الان باز تب کرده خیلی ناراحتم اصلا نمی‌دونم چیکار کنم سر ساعت داروهاشو دادم چرا باید تب کنه 

دو ساعت دیگه باید برم سر کار نمی دونم اصلا برم یا با این وضع مرخصی بگیرم بمونم پیشش چرا تموم نمیشه این مریضی 

آنفلوآنزای بدیه ، منم دخترم از ۴ شنبه مریضه هنوزم به شدت سرفه می‌کنه و خوب نشده ، مدرسه هم نمیفرستیمش بدتر کلافه و عصبیه این چند روزه 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه با باز شدن مدارس و مهد کودک ها نگرانی که کودک عزیزت بیمار شه یا کرونا و آنفولانزا رو به خونه بیاره حتما سیستم ایمنیشو تقویت کن. ما به شما شربت ردکولد رو توصیه می کنیم. ردکولد یه محصول دانش بنیان و کاملا طبیعه، از عصاره عناب و شیرین بیان ساخته شده و سرشار از ویتامین ها و ترکیبات ضد ویروس هست. این شربت خوش مزه هم تو کانادا ثبت شده و هم تو ایران مجوز داره و حتی برای پیشگیری و درمان کرونا هم توصیه شده. توی تمام داروخانه ها هم موجود هست. اینم لینک خرید آنلاین: https://pasarpharma.com/product/redcold/