2777
2789
عنوان

زندگی با ادم عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 27 پست
من نامزد کردم با آدم عوضی .اتفاقا مادرم گفت جدا شو آدما عوض نمیشن

پس مادرت درست راهنماییت کرده . مامان من همیشه اول به فکر حرف مردم و فامیله.اگه تو دوران نامزدی ادم همو بشناسه بلاخره بعد یه مدت بعضی رفتارا رو میشه واقعا باید هونجا یه تصمیم جدی بگیره 

سلام استارتر

منم شوهرم خیلی عوضی بود

مخصوصا بخاطر خانواده ش خون منو تو شیشه می کرد، بعدها معتاد شد، بیکار شد ، یک روز خوش باهاش نداشتم، مجبور شدم جدا بشم با بچه هام زندگی کنم، الانم زندگی کمی سخت کمی آسون میگذره، ولی فکر نکن زندگی بدون شوهر با بچه ها آسونه

می دونم توی شرایط سختی هستم، خودمم بودم در شرایط تو

ولی سعی کن خودتو آروم کنی چاره ای نیست

بخاطر بچه هات آروم بگیر و بزن به بی خیالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه اسی ببخشید اسی جون بچها من کاربریم ترکیده با اینم نمیتونم تاپیک بزنم چون شوهرم میبینه ا ...

گلم از بین هزارتاااا کاربر شوهرت از کجا تورو پیدا کنه

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 
پس مادرت درست راهنماییت کرده . مامان من همیشه اول به فکر حرف مردم و فامیله.اگه تو دوران نامزدی ادم ه ...

من کل آشنایی تا عقد چهل روز بود دو سه ماه بعد جدا شدیم اصلا هیچ شناختی نداشتم .تنها جایی که مادرم راهنمایی کرد همین جا بود . تو خانواده هم تاحالا نداشتیم فقط منه بخت برگشته بودم . پسره و خانوادش هم نمیخواستن جوری نبود که بگم اصرار کنن نه والله مادرش عصبی بود زنگ زد گفت نمیخوام . خانوادش بی آبرو بودن 

یه چیزی هم بگم دخالت وقتی اتفاق نیفته که چه زن چه مرد اجازه دخالت بدن  متوجهی ، تو اگر دخالت برات مسئله است مشکل شوهرته که اجازه دخالت میده باید رو اون کار بشه ، مثل زندگی یکی از اقوام که مرد با دهن بینیش اجازه دخالت به خواهرانش میداد وزندگی خودشو زهرمار میکرد ، دریغ از اینکه بدونه موقع پیری خواهرا تف هم نمیندازن و این زنست که هرروز کنارشه ،ایکاش بیاد شماره بدم بره زندگی الان اقوام مارو ببینه 

یه چیزی هم بگم دخالت وقتی اتفاق نیفته که چه زن چه مرد اجازه دخالت بدن  متوجهی ، تو اگر دخالت بر ...

درست میگی .اتفاقا دیشب من به همسرم گفتم چرا اجازه دخالت میدی تو زندگیمون یه روزی میاد حتی خواهرات و خانواده ات برات غریبه میشن فقط من میمونم و تو منو تو باید پشت هم باشیم .کاش میتونستم بفهمونمش

عزیزم وقتی خانواده همسرت اینهمه براش مهم هستند تنها راهش اینه اصلا درباره اونها به همسرت حرفی نزن.کارهاشون برات مهم نباشه . برچسب به زندگیت و بچه هات . به همسرت محبت کن . 

عزیزم وقتی خانواده همسرت اینهمه براش مهم هستند تنها راهش اینه اصلا درباره اونها به همسرت حرفی نزن.کا ...

نگفتن هم باعث میشه فکر کنند چقدر خوبن و بدی خاصی نداشتن و زنش تو گلستونه ، اصلا بگو ولی بگو به خاطر تو و محبت تو من کوتاه میام 

گلم از بین هزارتاااا کاربر شوهرت از کجا تورو پیدا کنه

نه عزیز دلم من چند سال خوانده خاموش این سایت بودم پیش از اینکه اینجا عوض بشم و وقتی عضو سایت شودم نمیدونم با کدوم عقلم رفتم به شوهرم گقتم اسم کاربریمم گفتم😐 الان مونده از کجا بفهمم رمزش چیه اگه کابری ساخته😮‍💨ولی مطمئنم اصلا الانا نمیاد تو سایت اگه ساخته. باشه هم ولی میخوام ببینم تامیک چیزی هم زده

....