2777
2789

اشک شووووق🥲🥺

آغا جریان اینه که تو یه سریال ترکیه ای (مرا بشنو) یه بازیگری بود نقش فرعی داشت زیاد نقش نداشت واسه شلوغ نشون دادن مدرسه گذاشته بودنش اونجا😂 بعد من اسم اینو میگشتم نبود یهو چند دقیقه پیش تو یوتیوب دیدمش 

اولش گفتم واو این از یجا آشنا میادش بعد...😁😛

فقط حق ندارینا روش بکراشین😐

@دختر_نی_نی_سایت   بیااا😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

از پسرایی که ریش ندارن خوشم نمیاد انگار واجبی ریختن روی صورتشون

مرد باید ته ریش داشته باشه حداقل

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
حیف ک شوهر دارم😜

اسم کاربریت😂🔪🔪🔪

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
عه دقت نکردم ترکیییم😁😂

بله توهم ترکی😃

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌