الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربون حست جیگر.نه بابا مجرد کجا بود اینجانب مامان دوتا وروجک دوتا دختریکی ۱۹ماهه یکی یک ماهه
بسلامتی خدا حفظشون کنه
راه کاری واسه زود باردار شدن نداری😢
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
بسلامتی خدا حفظشون کنه راه کاری واسه زود باردار شدن نداری😢
منم با دارو باردار شدم.راهکار فقط این اصلا استرس نداشته باشی بهش فکر نکنی ورزش کنی و فقط به خدا توکل کنی بگی تا خدا نخواد نمیشه و خودتو رها کن از نظر ذهنی.دکتر هم برو اگه مشکلی بود برطرف کنی خیلی زود باردار میشی.یعنی من تا استرس از خودم دور نکردم باردار نشدم
منم با دارو باردار شدم.راهکار فقط این اصلا استرس نداشته باشی بهش فکر نکنی ورزش کنی و فقط به خدا توکل ...
ممنون گلی
والا مشکلی نیست فککنم رحمم سرده
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
خب خداروشکر عزیزم پس فقط استرس نداشته باش خودتم تقویت کن ایشالا میای خبر باردار شدنت میدی گل من
انشالله
ممنون مهربون💕💚