2777
2789
عنوان

کسی دوقلو سزارین کرده دوره نقاهتش چند روز بوده چقد طول کشید خوب شین

| مشاهده متن کامل بحث + 5644 بازدید | 22 پست
من سزارین دوم اونم دو قلو کلا داغونم ب زور شیاف خودمو نگه میدارم

همینه کاری به یه قل دو قل نداره دومی دردش خیلی بدتره وای وقتی میخوابی دیگه نمیشه بلند بشی بخدا شبا نشسته میخوابیدم چون اگه بچم گریه میکرد کلی طول میکشید که من بتونم بلند بشم شیر بدم.راستی شما شیرخودت میدی؟

دختر اولی  این دوتا پسر صب میرم دکتر برا ویزیت😌😌

اخی خیلی خوبه خدا حفظشون کنه ..

بگو به دکترت شاید داروی دیگ ای بده یا راهی داشته باشه

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون حست جیگر.نه بابا مجرد کجا بود اینجانب مامان دوتا وروجک دوتا دختریکی ۱۹ماهه یکی یک ماهه

بسلامتی خدا حفظشون کنه

راه کاری واسه زود باردار شدن نداری😢

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بسلامتی خدا حفظشون کنه راه کاری واسه زود باردار شدن نداری😢

منم با دارو باردار شدم.راهکار فقط این اصلا استرس نداشته باشی بهش فکر نکنی ورزش کنی و فقط به خدا توکل کنی بگی تا خدا نخواد نمیشه و خودتو رها کن از نظر ذهنی.دکتر هم برو اگه مشکلی بود برطرف کنی خیلی زود باردار میشی.یعنی من تا استرس از خودم دور نکردم باردار نشدم

منم با دارو باردار شدم.راهکار فقط این اصلا استرس نداشته باشی بهش فکر نکنی ورزش کنی و فقط به خدا توکل ...

ممنون گلی

والا مشکلی نیست فک‌کنم رحمم سرده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

خب خداروشکر عزیزم پس فقط استرس نداشته باش خودتم تقویت کن ایشالا میای خبر باردار شدنت میدی گل من

انشالله 

ممنون مهربون💕💚