2777
2789
عنوان

بابام خیلی ساده است یکم خنگ و شل و وله

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی 

این چیزایی که داخل تایپک بهم گفته بودی برای ترک پوستینتونستم اونجا ازت سوال بپرسم چون تایپک رو بسته بود  ..... واقعا جواب میده؟؟؟؟؟

توروخدا جوابمو بده خودت استفاده کردی؟؟؟؟واقعا از بین میبره؟

لیزر واقعا هزینش ندارم اعصابم خورده خیلی لاغرما ولی باسنم پره ترکه

سلام عزیزم خوبی  این چیزایی که داخل تایپک بهم گفته بودی برای ترک پوستینتونستم اونجا ازت سوال ب ...

عیب نداره عزیزم کربن تراپیه اگه اشتباه نکنم با دستگاه کلاژن سازی میکنن و زودتر به نتیجه میرسی آره عزیزم من ی کرمم از دی جی کالا خریدم اونم خوب بود تیوپشو ندارم پیدا کنم برات میفرستم 

برنج رو زمین ریخته رو بخوره 🙄

خب نخوره ولی اینجورم نباید درمورد پدرش بگه😒

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
عیب نداره عزیزم کربن تراپیه اگه اشتباه نکنم با دستگاه کلاژن سازی میکنن و زودتر به نتیجه میرسی آره عز ...

یعنی واقعا ترک های تورو از بین برد؟؟؟؟

ترک هات برای چاق و لاغری بود ؟و ترک هات چه رنگی بود؟که رفته ؟

من واقعا هزینه کربوکسی و اینارو ندارم ....

تو کربوکسی کردی؟؟؟؟ 

توروخدا جوابمو کامل بده

یعنی واقعا ترک های تورو از بین برد؟؟؟؟ ترک هات برای چاق و لاغری بود ؟و ترک هات چه رنگی بود؟که رفته ...

عزیزم من قرص چاقی خوردم پوستم ترک خورد سفید بودن قرمز باشه میره ولی وقتی سفید میشن سخت میشه عزیزم توصیه کمیکنم هزینه کنی چون ارزششو داره واسه من زیاد نیست تا حدی با روش های خانوادگی کم رنگ شدن ولی من حساسم میخوام کامل ازبین برن میخوام برم کلینیک

اسی ازدواج میکنی تازه اونموقع قدر باباتو میفهمی

البته همسرمنم مث بابای تو سادس و جونش درمیاد برا دخترم. حس میکنم انقد این پدرا رو میدن ب شما ک اینجوری جلوشون قد علم میکنین

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
اسی ازدواج میکنی تازه اونموقع قدر باباتو میفهمی البته همسرمنم مث بابای تو سادس و جونش درمیاد برا دخ ...

ببین آخه همه جا حقشو خوردن بیش از اندازه ساده است تو این جامعه سخته چن همه میگن شبیه بابامم ناراحتم چن منم خیلی ضربه دیدم خیلی چوب سادگیمو خوردم 

ببین آخه همه جا حقشو خوردن بیش از اندازه ساده است تو این جامعه سخته چن همه میگن شبیه بابامم ناراحتم ...

خو تو سعی کن اینجوری نباشی با آدمای زرنگ و زبل بگرد.چیزی ک من برا دخترم درنظر دارم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر