2777
2789
عنوان

تو دوران بارداریم زندانی بودم..زندان بانم شوهرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 11575 بازدید | 85 پست
اینایی که میکن برو دکتر کاملا اشتباه میکنن این خانوم اصلا افسرده نیست بلکه یه انسان قوی بوده که عزت ...

واقعا؟؟؟

همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!
واقعا؟؟؟

تمام روزای تو رو من داشتم ولی بچمو به یه بهونه ول کردم

بچه معصوم الان بهم وابسته نیست حسش به من خیلی کمه 

مثل بچه دومم نیست وابسته باشه

ولی تو بچه تو ول نکردی

موندی

من سختیاتو خوندمو گریه کردم زایمانتم مثل من بود

حتی لباسایی که ایراد گرفتن و حتی مهربون بودنت

ساکت بودنت

تمامشو زندکی کردم

ولی تو قوی تری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟

یه شب بچه از خواب بیدار شد‌

بچه بی قراری نبود 

منم زدمش

دوباره خوابید‌‌‌.ولی عقده هایی که توی دلمه 

مادری که نکردم

عشق مادریم ذوق بچه از دلم رفت

مدام نفرین میکنم

میگم خدا چرا کمکم نکردی جلوی اونا

عزیزم بخاطرپسرت هم شده برای زندگیت بجنگ بخاطرمهربونی مادرت مخصوصا پدرت ک گفتی بسیارمهربون تو باخودکشی کردنت فقط کمرپدرمادرت رو میشکونی پسرت رو اسیردست این و اون میکنی خوبی های همسرت روبنویس روبرگه ببین چ خوبی هایی داره بیشترفکرکن بهش تلگرام داری کانال ریحانه بهشتی رو سرچ کن مشاوره بگیر ازش ..خیلی مشتاق شدم هنرایی ک انجام دادی رو ببینم هروقت عکس گذاشتی منوتگ کن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
یه شب بچه از خواب بیدار شد‌ بچه بی قراری نبود  منم زدمش دوباره خوابید‌‌‌.ولی عقده هایی که تو ...

عزیزم بخدا اشکم درومد🥺🥺🥺

واقعا ادم نمیدونه چی بگه یعنی ما صد تا رمان هم از دردامون بگیم هیچکی باور نمیکنه تا جامون نباشن نمیفهمن😭

منم بچمو زدم

همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!
عزیزم بخدا اشکم درومد🥺🥺🥺 واقعا ادم نمیدونه چی بگه یعنی ما صد تا رمان هم از دردامون بگیم هیچکی با ...

الانم به من زنگ زده عوض چهار تا حرف خوبش

تیکه بارم میکنن

بخوای جواب بدی میان سراغت

جواب ندی یه جور دیکه

الانم به من زنگ زده عوض چهار تا حرف خوبش تیکه بارم میکنن بخوای جواب بدی میان سراغت جواب ندی یه جو ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی

البته اگه دوست داری

از زندگیت

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی البته اگه دوست داری از زندگیت

کلا از نظر اخلاقی مهربون و ساده بودم

بعد ازدواج کردم یه چند ماهی روزگارم خوش بود

ولی توی عقدم مدام ازم ایرادای جور واجور گرفتن

بچه دار شدم

دیکه هر روز میومدن خونه ام

هی ایراد ایراد حرف مفت

توی همه کارا دخالت

مدام از شوهرم پول میگیرن

بعدم بهم تیکه میندازن

کلا از نظر اخلاقی مهربون و ساده بودم بعد ازدواج کردم یه چند ماهی روزگارم خوش بود ولی توی عقدم مدام ...

الهی بمیرم چقدر سختی کشیدی

ایشالا تاوانشو پس بدن😭😭😭😭