2777
2789

عزیز هرسین لک هستن  کورد نیستن 

تا جایی که من میدونم دختراشون ک تو خوابگاه ما بودن تو دانشگاه و اینور اونور چادر سرنمیکردن وقتی برمیگشتن شهرشون حتما باید چادر میپوشیدن خودشون میگفتن دخترامون حق ندارن اونجا بدون چادر بگردن   الان نمیدونم دیگه چجوری باشن

این مورد تو ذهنم مونده ازشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز هرسین لک هستن  کورد نیستن  تا جایی که من میدونم دختراشون ک تو خوابگاه ما بودن تو دان ...

والا من لکم هرسین ام زندگی میکنم چادرم نمیموشم مانتو خیلی ام با حجاب نیستم کی گفته حق ندارن

عزیزم من نظر خودمو ب استارتر گفتم ن ب شما و این نشر شخصی منه و روی صحبتم با شما نبوده ریپ نزن لطفا

وقتی به ما توهین میکنی پس چطور ریپ نزنم 

مودب باش لطفا تا کسی ریپ نزنه رو حرفت

وقتی به ما توهین میکنی پس چطور ریپ نزنم  مودب باش لطفا تا کسی ریپ نزنه رو حرفت

توهین نکردم عزیزم من دارم تو کرمانشاه زندگی میکنم و خیلی توسط آدمای اونجا اذیت شدم ن من همه ادمایی ک میشناسم 

I’m happy 😆 
توهین نکردم عزیزم من دارم تو کرمانشاه زندگی میکنم و خیلی توسط آدمای اونجا اذیت شدم ن من همه ادمایی ک ...

خب عزیزم همه که مثل هم نیستن هرجایی بگی خوب داره بدم داره یعنی الان شما چون توسط یه سریا اذیت شدید دلیل نمیشه که همه ما بد باشیم

هیچ وقت تا جایی زندگی نکردی قضاوت نکن راجبش

من خودم اهل هرسینم مردم هرسینم دو قومن هرسینی ها و کاکاوندی ها کاکاوند ها بعد انقلاب به هرسین آمدن و هرسین رو غارت کردن و بیشتر مردم اصیل هرسین از هرسین رفتن و گروه کمی از هرسینی در خود هرسین مانده اونایی که الان تهرانن و خلاف میکنن کاکاوندی ها هستن ولی هرکی ازشون میپرسه که کجایی هستن یا میگن لکن یا هرسینی و اینطوری هرسینم پیش بقیه شهرها چهرش بد شده خود مردم هرسین آدمای محترم و با شخصیتی هستن و اینکه میگن چادر سر کردن مهمه برای اینه چون قبلا هرسین روحانیون زیادی داشته و مردم با دین و ایمانی بودن به شهر دارلمومنین معروف بوده و الان چون بیشتر خانوم های هرسین چادر سر میکنن بقیه معذب میشن و اونا هم چادر سر میکنن شما هم الان ببین خاستگارت هرسینی اصیله یا خیر 

ببخشید طولانی شد

وقتی به ما توهین میکنی پس چطور ریپ نزنم مودب باش لطفا تا کسی ریپ نزنه رو حرفت

لعنت خدا و تمام 124 هزار پيغمبر به شما لك هاي هرسين. بشدت بي فرهنگ بي تربيت بي چشم و رو ... سفله پست ..

غلط كرديم يه خواستگاري رفتيم ديگه آويزونمون شد و ول نكرد 20 ساله عروسمونه يه ادب تربيت و احترام ازش نديديم.10 بار خونشون راهمون نداد. انواع بي ادبي ها بي تربيتي ها توهين ها و چيزا روازش ديديم. خدا لعنت كنه اون كسي كه اينو بما معرفي كرد. بي ادبيا و حركات و رفتارهايي ازش ميديديم كه فقط قفل ميكرديم...

متنفرم از هر چي هرسيني و لك ..

جنگجو .. دعوايي. بي حيا ... ولي چادري ... 

واي از دروغاي خودشو خانوادش .. چي بگم كه فقط خدا ميدونه

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
من خودم اهل هرسینم مردم هرسینم دو قومن هرسینی ها و کاکاوندی ها کاکاوند ها بعد انقلاب به هرسین آمدن و ...

والا ما از هرسيني ها به قول شما دختر گرفتيم نه محترمه نه با شخصيت ... به بزرگ ترين تا كوچكترين خاندانمون حمله كرده و پريده...

با تمام خانواده قطع ارتباطه... كلا 5 بار خونشون نرفتيم توي اين 20 سال

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
لعنت خدا و تمام 124 هزار پيغمبر به شما لك هاي هرسين. بشدت بي فرهنگ بي تربيت بي چشم و رو ... سفله پست ...

یکی حرف دل منو زد،،،خداروشکر من اینارو زود ازشون فهمیدم و وصلتی سر نگرفت،،،به شدت ادمای خودشیفته و خود چیزی پندار دروغگو و منفعت طلب،،نامرد،،سیاستمدار و پررو

رلم لک بیستونه دو ساله باهاشم از هر جهات زیر نظرش گرفتم نه بددهنه نه بی اعصاب 

فقط رو بهم نمیده زیر پوستی بهم توجه میکنه

سال دیگع قرارع ازدواج کنیم ولی خانوادم به شدت مخالف وصلت با لکن 

خودمون کورد کرمانشاه هستیم

نمیدونم دیگه