عشقهمسری مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1399 عنوان سرمایه گذاری در کشور سوئد 227 بازدید | 6 پست از دوستان وکیل مهاجرت سوالی داشتم میخاستم بدونم تو کشور سوئد با چه هزینه ای میشه یه رستوران خریداری کرد؟ و اینکه خرید ملکِ کاری و واردکردن سرمایه ای قابل قبول میتونه راهی برای اقامت تو اون کشور بشه من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞 1401/08/01 | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کدبانو۱ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 6055 با اجازه اسی جان. دوستان کسایی که سفر دبی و ترکیه جفتشم رفتن کدومش بهتر بود برای مسافرت ؟ اللهم عجل لولیک الفرج 💚
كامفى عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2418 سلام من وكيل نيستم ولي اطلاعاتم در زمينه مهاجرت بد نيست( ريا نباشه)اره سرمايه گذاري يكي از راههاي اخذ اقامته، ولي تا چقد ميخاييد هزينه كنيد، اقامت از طريق سرمايه گذاري يكي از پر هزينه ترين مراحل اخذ اقامته، چرا راهاي ديگه رو نميريد؟
كامفى عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2418 با اجازه اسی جان. دوستان کسایی که سفر دبی و ترکیه جفتشم رفتن کدومش بهتر بود برای مسافرت ؟ اگه هدفت از سفر گشتن و تفريحه دبي خوبه ولي اگه خريد ميخاي تركيهدبي كشور گرونيه
عشقهمسری مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1399 سلام من وكيل نيستم ولي اطلاعاتم در زمينه مهاجرت بد نيست( ريا نباشه) اره سرمايه گذاري يكي از راههاي ... ممنون عزیزمهمسرم اصرار داره ب خرید بیزینسمیشه خصوصی صحبت کنیم درمورد مبلغ سرمایه گزاری؟ من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞
عشقهمسری مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1399 با اجازه اسی جان. دوستان کسایی که سفر دبی و ترکیه جفتشم رفتن کدومش بهتر بود برای مسافرت ؟ خاهش عزیزم من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞
كامفى عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2418 ممنون عزیزم همسرم اصرار داره ب خرید بیزینس میشه خصوصی صحبت کنیم درمورد مبلغ سرمایه گزاری؟ باشه حتما