2777
2789

جفتش چون ک سابقه ندارم حالت کارآموزی داره اولش حقوقش در حد رفت و آمد تا کارو یاد بگیرم 

بنظرتون کدومش؟

چجوری میشه رفت تو آژانس هواپیمایی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو دیوار آگهی دیدم  من رشته ام حسابداری اما کارش خیلی سخته و حقوق کم

با رشته حقوق میشه رفت؟

حقوقش چنده؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
اینجا ک میگم جمعه ها تعطیل پنج شنبه ها تا یک 

اژانس هواپیمایی؟ خیلی بهتر از داروخونه هست پس تازه داروخونه ها اول تا چند ماه بدون حقوق نگه میدارم بعدهم اولاش با حقوق خیلی کم 

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
با رشته حقوق میشه رفت؟ حقوقش چنده؟

با هر رشته ای میشه رقت حقوقش معمولا بستگی داره به فروشت 

اما اگر بلد نیستی اولش کارآموز میشی تا کارو یاد بگیری با حقوق کمتر 

اژانس هواپیمایی؟ خیلی بهتر از داروخونه هست پس تازه داروخونه ها اول تا چند ماه بدون حقوق نگه میدارم ب ...

عزیزم جفتش جمعه ها تعطیل پنج شنبه ها تا ظهر 

و اینکه جفتش حقوقش کمه اولش