2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت نمیفهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 70 پست
درست میگین ولی حالت درد و دل داره این جور چیزا رو پیش کسی نمیشه گفت بازم اینجا ناشناسه 

فایده ش چیه؟

الان من اینقدر حالم بد شد معده م داره میسوزه!

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما واسه خودت نسخه بپیچ

توام دهنتو ببند وقتی کسی باهات حرف نزده نرو سراغش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اصلا میزنه زیر همه چی که من همچین کاری نمیکنم اصلا  میگه گرفتار شدم دختره باهاش قرض داره فک کن ...

من اصلا بهت نمیتونم پیشنهاد جدایی بدم.

ولی حتما برید مشاوره. نمیاد خودت برو.

اگه ادامه داره باید یه فکر جدی بکنی.

قرار نیست تا ابد بسوزی به پای کسی که خودشو لایق همه دخترا و زنای نامحرمش میدونه.

فقط بچه دار نشو. خووووب جلوگیری کن‌

بعدم سنت خیلی کمه عزیزم.

انشالله خانوادت حمایتت میکنن.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
منم جالبه ک بیان کردنش هیچ کمکی بهشون نمیکنه

شما مطمئنی کمک نمیکنه شاید یه آدم داره از درد میترکه اینجا حداقل دونفر باهاش صحبت میکنن  سبکتر میشه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
من مجردم نسبت به کسی ک دوسش دارم سرد شدم بهش اعتماد ندارم اصلا

دقیقاااا حالا من تا چن ماه قبل خیلی رویایی فک میکردم اصلا یه درصدم ب خیانت طرف مقابلم فک نمیکردم حالا دیگه از ازدواج کردنم وحشت دارم🙁

مگه چیزی ازش دیدی من تا چیزی از همسرم نبینم هیچوقت شک نمیکنم

نه والا ندیدم

تاثیر این تاپیک هاست

ببین با مرور زمان تحمل ش برات راحت تر میشه درسته هیچ وقت فراموش نمیشه ولی بالاخره اروم میشی  ف ...

بحث یکی دو روز نیست بحث چهارساله 

آسیب زدم دوبار خودکشی یبار خودزنی که جای تک تک زخما مونده رو بدنم 🥲

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
تو هم عنوان تاپیکو میبینی نیا تو

ببند

دقیقاااا حالا من تا چن ماه قبل خیلی رویایی فک میکردم اصلا یه درصدم ب خیانت طرف مقابلم فک نمیکردم حال ...

منم

روح و روانم واقعا آزار دیده

شما مطمئنی کمک نمیکنه شاید یه آدم داره از درد میترکه اینجا حداقل دونفر باهاش صحبت میکنن  سبکتر ...

اهمیت نده گلم حرفتو بزن،خدای نکرده از فکر و خیال سکته می‌کنی زبونم لال، بزار سبک بشی حرفتو بزن 

...