2777
2789
عنوان

کنکوریای امسال بیاین ی لحظه

93 بازدید | 10 پست

میدونم امسال ۴۰ درصد معدل دوازدهمه 

۶۰ درصد رتبه کنکور

ولی راسته ک باید معدل دوازدهم حتما ۲۰ باشه؟🙄😒

اخه یعنی چی ؟

تو کرونا مگه تونستن درس بخونن؟

خودم کنکوری نیستم از یکی از فامیلا شنیدم ناراحت شدم

حتما که نباید ۲۰ باشه  ولی معدل خوب‌باشه تاثیر داره  معدلم خوب نباشه. باید خیلی  رتب ...

عه 

ولی خیلی قانون چرتیه شورش و درآوردن دیگه

هر روزی قانون مزخرف جدید 

دختر فامیلمون زار میزنه طفلک کلی پول مشاور داده ولی الان نا امیده چون زمان کرونا معدل خوبی نتونسته بیاره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که نمیرم برا ترمیم معدل 

اصلا انصاف ندارن هر شهری یه قیمت داره برا ترمیم معدل 

من شهرکردم اگه بخوام برم یه کتاب رو دوباره بخونم ترمیم معدل  کنم باید  ۳۰۰ تومن بدم شاید 

در حالی که یه نفر از یه استان یا شهر دیگه با ۲۰ هزار تومن ترمیم معدل میکنه 

حس میکنم این فقط برا اینه که پول بزنن به جیبشون و مردم رو لخت کنن 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
عه  ولی خیلی قانون چرتیه شورش و درآوردن دیگه هر روزی قانون مزخرف جدید  دختر فامیلمون زا ...

خیلیا پول ترمیم معدل ندارن آموزش پرورش اصلا عدالت نداره واقعا که 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
من که نمیرم برا ترمیم معدل  اصلا انصاف ندارن هر شهری یه قیمت داره برا ترمیم معدل  من شهر ...

متاسفم واقعا تف

حالا اینم درنظر بگیر یکی معلمش سخت گیر یوده یکی معلمش با پول و پارتی نمره رد کرده برا طرف .

کلا انصاف نیس 

نمیدونم اینا چی میزنن اخه 

خیلیا پول ترمیم معدل ندارن آموزش پرورش اصلا عدالت نداره واقعا که 

دنیای بدی شده 

هیییی

جالب اینجاش میگن نظر نخبه ها بر این بوده

گه تو مخ اون نخبه ها ک همچین نظری دادن 

دنیای بدی شده  هیییی جالب اینجاش میگن نظر نخبه ها بر این بوده گه تو مخ اون نخبه ها ک همچین ن ...

کدوم نخبه ها؟؟اون نخبه ای که اینجوری با آینده و تحصیل ما بازی کنه  سگ پدره 😠میدونی چن نفر به فکر خودکشی افتادن ؟؟

کدوم نخبه ها؟؟اون نخبه ای که اینجوری با آینده و تحصیل ما بازی کنه  سگ پدره 😠میدونی چن نفر به ف ...

خدا لعنتشون کنه واقعا اعصابم خورده از وختی این و شنیدم 

وای 

همون فامیلمون کلی هزینه کرده بود الان ناامیده 

امروز دیدمش حالم گرفته شد کلا

خداکنه تحدید نظر کنن 

خدا لعنتشون کنه واقعا اعصابم خورده از وختی این و شنیدم  وای  همون فامیلمون کلی هزینه کرد ...

کاش این تاثیر معدل رو فقط مثبت کنن