2777
2789
عنوان

یه اشتباه کردم الان توش گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 32 پست
دوستش ندارم منهرمو دوست دارم ولی نمیدونم چم شده وقتی میخواد بیاد دلم میخواد ببینمش یا نمیدونم دلم می ...

چیزی نیس فقط یجوری روش حساس شدی ک اونم چیزی نیس شمارشو حذف کن از گوشیت خطتم عوض کن جاهایی ک میدونی اون هست هم نرو

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا رابطه ای باهاش نداشتم اون فقط با خطای مختلف پیام میداد ج نمیدادم بلاک میکردم چون واقعا شوهرمو دوست دارم اما یه روز گوشیم دست شوهزرم بود پیام داد شوهرم توجهی نکرد منم خیلی ترسیدم اخه یه جوری حرف میزنه انگار صد ساله باهات حرف میرنه بعد جوابش دادم همش با شوهرم میاد خونمون یه جوری حرف میزنه 

من اصلا رابطه ای باهاش نداشتم اون فقط با خطای مختلف پیام میداد ج نمیدادم بلاک میکردم چون واقعا شوهرم ...

این شگرد پسراست که دنبال زن متاهل میفتن،هم ناز وادای دخترا رو ندارن هم خرجی ندارن براشون،اون اگه آدم درستی بود یک درصدم احتمال نداشت شمارتو برداره بهت پیام بده،مرد واقعی اونی که نگهت داشته

من اصلا رابطه ای باهاش نداشتم اون فقط با خطای مختلف پیام میداد ج نمیدادم بلاک میکردم چون واقعا شوهرم ...

دورکردن این آدم خیلی مشکله بااین توصیفات ...خیلی سردبرخوردکنیدتاحدممکن جلوی دیدش نباشید بلاکش کنیدیاکلاخطتتونوعوض کنید اجازه ندیدوقیح بشه اصلاجوابش روندید کم کم ببینه فایده ای نداره راهشومیکشه میره

این فقط وسواس فکریه ، زندگیتو خراب نکن بخاطر این حسای الکی ، هیچکی شوهر آدم نمیشه

بیست و دوسالمه خودمم واقعا اینو میدونمو درک میکنم فقط شوهره ادم مرده ادمه دلم میخواد  پاشو ببرم ولی نمیدونم چجوری خواهرم شوهرمم پیش خودمون زندگی میکنه الکی بخاطره اون بیشتر از قبل میاد مثلا بلاکش کرده بودم با خطه بچش پیام داده میخوام شب بیام یه غذای خوشمزه درست کن بعد منم به خواهر شوهرم گفتم شبو رفتیم بیرون نموندم خونه 

پس عزیزم اصلا توجه نکن 

حست رو هم حسابیه حسابی سرکوب کن چون اشتباه محضه

بعدم اون ادم واقعا نامرده که به نزدیکترین شخص زندگیش قصد خیانت داره 

به این دید بهش نگاه کن

بنظرمن به شوهرت بگو، میترسم با این رفتاراش گولت بزنه توام که مریم مقدس نیستی

من الان چند ماه درگیرم نمیتونم بهش بگم چون شوهرم خیلی بد عصبیه درجا طلاقم میده اونم همینو میخواد بهم گفت اگه باهام اوکی بشی اگر بفهمه هم نترس من نگهت میدارم بهتر میشه 

بیست و دوسالمه خودمم واقعا اینو میدونمو درک میکنم فقط شوهره ادم مرده ادمه دلم میخواد  پاشو ببرم ...

عزیزم همینطورادامه بده اصلابذاربفهمه خوشت نمیاد مرتب ازجلوی چشمش دورباش خسته میشه آخر...این طمع کرده ولی تاکی میخادالتماس کنه وقتی شماازش فراری هستین حالیش کنین خوشتون نمیاد به شکل غیرمستقیم

عزیزم همینطورادامه بده اصلابذاربفهمه خوشت نمیاد مرتب ازجلوی چشمش دورباش خسته میشه آخر...این طمع کرده ...

نمیدونم همچین حسیو داشتین یا ن واقعا دلم نمیخواد بهش فکر کنم ولی همش حرفاش میاد تو ذهنم همش با شوهرم میگم میخندم یا میخوام برم بیرون باهاش تو بیرون رفتنمونم سرو کلش پیدا میشه 

اگه واقعا نمیخای بهت پیام بده به شوهرت بگو جریان رو

اگه طلاقم بده اگه بچمو بگیره ازم اگه فکر کنه بهش خیانت کردم اگه بمونه ولی بهم اعتماد نداشته باشه خیلی میخوام بگمش ولی مامانشم یه کارایی کرد که واقعا نمیتونم این جریانو بگم دیگه ازم میبره 

نمیدونم همچین حسیو داشتین یا ن واقعا دلم نمیخواد بهش فکر کنم ولی همش حرفاش میاد تو ذهنم همش با شوهرم ...

عزیزدلم درک میکنم نمیخام مثل کسی که درکی نداره حرف بزنم شوهرشمااحتمالا بی محبتی میکنه که حرفهای این روباه روتون اثرگذاشته ...ولی این محبت نیست ببخشیدبه اندازه یک زن بد روی شماحساب بازکرده بهش فکرکن واقعاعمیق فکرکنی عصبانی میشی بعدهم اگرهرجاحتی باهاش روبه روشدی انقدرسردبرخوردکن که خودش حالیش بشه