بیگناهp مدیر استارتر عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 141 عنوان بر همسایه ی بد لعنت 133 بازدید | 5 پست ریشه ی خاندان همسایه ی بد بسوزه،لوله ی دستشویشون ترکیده صبح گفتیم گفته شوهر .....بیاد بعد الانم رفتیم نیستن فکر کنم به حمد خدا از شرشون خلاص شدیم از روزی که اومدن همه ی همسایه هارو عذاب دادن کلا فامیلاشون دوستشون ندارن 1401/08/01 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارامامانملورین عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 5159 بیش بااااااااااد واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست
blossom66 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 14813 بشمار... همسایه ما اصلا ساعت براش مفهوم نداره هر وقت دلش بکشه با صدای بلند حرف میزنه، اهنگ میذاره... ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم
بیگناهp مدیر استارتر عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 141 بشمار... همسایه ما اصلا ساعت براش مفهوم نداره هر وقت دلش بکشه با صدای بلند حرف میزنه، اهنگ می ... اوایل یورتمه میرفتن بالا سرمون همسایه بالایشون میگفت من گوشای بچه هامو میگیرم چنان خانواده ی باحیایی هستن
blossom66 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 14813 اوایل یورتمه میرفتن بالا سرمون همسایه بالایشون میگفت من گوشای بچه هامو میگیرم چنان خانواده ی باحیایی ... عزیزم از وقتی دست هر ننه قمری پول اومد و هجوم اوردن تو شهرا دیگه فرهنگ و ... ازدست رفت. اینا حرف من و شما رو متوجه نمیشن. ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم
بیگناهp مدیر استارتر عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 141 عزیزم از وقتی دست هر ننه قمری پول اومد و هجوم اوردن تو شهرا دیگه فرهنگ و ... ازدست رفت. اینا حرف من ... به شهری و غیر شهری بودن نیست شعور و شخصیت یچیز دیگس که بنظرم یچیز ارثیه