2777
2789
عنوان

بر همسایه ی بد لعنت

133 بازدید | 5 پست

ریشه ی خاندان همسایه ی بد بسوزه،لوله ی دستشویشون ترکیده صبح گفتیم گفته شوهر .....بیاد بعد الانم رفتیم نیستن فکر کنم به حمد خدا از شرشون خلاص شدیم از روزی که اومدن همه ی همسایه هارو عذاب دادن کلا فامیلاشون دوستشون ندارن

بشمار... 

همسایه ما اصلا ساعت براش مفهوم نداره هر وقت دلش بکشه با صدای بلند حرف میزنه، اهنگ میذاره... 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشمار...  همسایه ما اصلا ساعت براش مفهوم نداره هر وقت دلش بکشه با صدای بلند حرف میزنه، اهنگ می ...

اوایل یورتمه میرفتن بالا سرمون همسایه بالایشون میگفت من گوشای بچه هامو میگیرم چنان خانواده ی باحیایی هستن

اوایل یورتمه میرفتن بالا سرمون همسایه بالایشون میگفت من گوشای بچه هامو میگیرم چنان خانواده ی باحیایی ...

عزیزم از وقتی دست هر ننه قمری پول اومد و هجوم اوردن تو شهرا دیگه فرهنگ و ... ازدست رفت. اینا حرف من و شما رو متوجه نمیشن.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

عزیزم از وقتی دست هر ننه قمری پول اومد و هجوم اوردن تو شهرا دیگه فرهنگ و ... ازدست رفت. اینا حرف من ...

به شهری و غیر شهری بودن نیست شعور و شخصیت یچیز دیگس که بنظرم یچیز ارثیه