2777
2789
عنوان

اکوژن قلبی جنین

2944 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها 

اگه کسی می‌دونه لطفا کمکم کنه 

من هفته ۱۸ بارداری هستم رفتم سونو آنومالی .دکتر گفت تو قلبش یه لک سفید ۲.۷ میلیمتری هست . منم نگران شدم . سونو انتی و ازمایشش هم تو هفته ۱۲ نرمال بود . کسی بوده مشکل منو داشته باشه ؟ الان نینیش در چه حاله؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای منم دقیقاااا همین مشکلو دارم مامانم دعوام‌کرد گفت نریا همشون الکیه الکی استرس میدن میرق میبینی ...

نه والا از همونجا مستقیم رفتم آزمایش هزینش یه تومن شد هنوز به دکتر نشون ندادم که ببینم اکو می‌نویسه یا نه 

دکتر سونوگرافی به شما چی گفت ؟

نه . برای شما چی نوشته دکترتون چی گفت ؟

برای من نوشته بود دانسیته در بطن چپ دیده شد گفت برم اکوی قلب ،که رفتم و خداروشکر گفت مشکلی نیست اگه دیابت بارداری نگرفتی نیا فقط روز سوم تولدش بیار ببینم چهارشنبه هم رفتم دوباره سونو توهفته ی ۲۸ یادم رفت بپرسم رفع شده یا نه ولی گفت  همه چی نرماله 

برای من نوشته بود دانسیته در بطن چپ دیده شد گفت برم اکوی قلب ،که رفتم و خداروشکر گفت مشکلی نیست اگه ...

به منم دکتر سونو گفت مشکلی نیست و گفت آزمایش غربالگری رو بدم . از اونجا مستقیم رفتم آزمایش دادم . نتیجش چهارشنبه هفته بعد میاد . دکتر اولش یه جوری گفت شوکه شدم هنوزم بعد چندساعت به خودم نیومدم.بعد گفت نترس و چیزی نیست و فلان و بیسار . تو تاپیکا میبینم همه نوشتن چیزی نیست ولی باز نگرانم . 

اکو هم نمی‌دونم دکترم برام بنویسه یا نه . چون باید نتیجه رو به دکتر نشون بدم بعد ببینم اکو لازمه یا نه دیگه 

به منم دکتر سونو گفت مشکلی نیست و گفت آزمایش غربالگری رو بدم . از اونجا مستقیم رفتم آزمایش دادم . نت ...

عزیزم منم همین مشکلو داشتم لکه ۱و ۶ میلی داشت که با اصرار من دکترم اکو نوشت رفتم قلبش گفت سالمه و ۲۴ هفته دوباره بیا رفتم گفت کوچیکتر شده زیر یه میل شده و احتمالا تا آخر بارداری از بین بره گفت به دنیا اومد بیارش دیگه توکل بخدا 

عزیزم منم همین مشکلو داشتم لکه ۱و ۶ میلی داشت که با اصرار من دکترم اکو نوشت رفتم قلبش گفت سالمه و ۲۴ ...

اصلا دلم آروم نمیگیره با اینکه همتون گفتید مشکلی نیست دکتر هم گفت مشکلی نیست آخه برای من بزرگتر هم هست 2.7 میلی😢😢 . همه یک و خورده این 

اصلا دلم آروم نمیگیره با اینکه همتون گفتید مشکلی نیست دکتر هم گفت مشکلی نیست آخه برای من بزرگتر هم ه ...

میدونم عزیزم منم تا بچم سالم به دنیا نیاد و بغلش کنم دلم آروم نمیگیره فقط برای سلامتیش صلوات میفرستم تا آروم بشم 

ایشاالله که چیزی نیست اما حتما اکو قلب برو 

میدونم عزیزم منم تا بچم سالم به دنیا نیاد و بغلش کنم دلم آروم نمیگیره فقط برای سلامتیش صلوات میفرستم ...

آخه ربطش به بیماری قلب چیه ؟؟ دکتر سونوگرافی گفت اگه غیر قلب تو جاهای دیگه بدنش بود ریسک سندروم داون بالا می‌رفت