2777
2789
عنوان

درموردرشته وشغل پرستاری

102 بازدید | 7 پست

سلام خانمهاخوبید سوالی داشتم ...

من ۲۵سالمه بخاطر ازدواج کردم وبچه دارشدم نتونستم ادامه تحصیل بدم الان خیلی دوس دارم ادامه تحصیل بدم ورشتم تجربیه...

خیلی دوس داشتم دندونپزشکی قبول بشم منتها بخاطر مسولیتهام فکرنکنم برسم عالی مطالعه کنم ...ارطرفی به پرستاری خیلی علاقه دارم و رشته خوبیه برای مهاجرت کردن..چون یکی از اهداف اصلیمه...

میشه لطفا درمورد رشته پرستاری دوران تحصیل وبعد سرکار و...مهاجرت و... توضیحی بدید ؟

یسریا میگن خیلی خوبه بعضیا هی مینالن وغر میزنن ازچیه ...

من دوسش دارم الان لیسانس گرفتم میخوام کنکور بدم مجدد برای پرستاری

راجع بهش تحقیق کن بنظرم هر شغل و رشته ای سختی های خودشو داره فقط پرستاری نیست

که زخم هر شکست من،حضور یک جوانه شد🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پرستاری خب رشته خوبیه ولی ۴ سال باید بخونی درسا سنگنینه یکم ...بعدشم شیفتایه ۸ تا ۱۲ ساعته دارا شبا از ۸ شب تا ۸ صب روزا شیفت صبش ۸ تا ۲ و بعدازظهرا ۲ تا ۸ باید یکی باشه برا نگهداری بچه ها کمکت ...حقوقشم خوب بستگی به بیمارستانو جایی داره که میری متغیره کارانش و اضافش

مهاجرتش راحته بازار کارش خیلی خوبه درسای دانشگاهش هم تقریبا سخته و اینکه اگه نمیتونید خوب مطالعه کنید پرستاری هم قبول نمیشید چون قبولیش اصلا راحت نیست مخصوصا برای شمایی که چندسالی از درس دور بودید