2777
2789
عنوان

بیاید بگید کار بدی کردم؟

114 بازدید | 11 پست

شوهرم تازگی ها یکم سرد شده ..خیلی وقته میخوام در این مورد باهاش حرف بزنم ولی نمیشع...علتش هم فکر کنم جدا خوابیدنمون از هم باشه چون سه تا بچه ها بینمون میخوابن..خیلی هم تلاش کردیم بچه ها جدا بخوابن اما وقتی تو اتاق میخوابن نصف شب میان پیش ما.حالا امروز شوهرم از من درخواست داشت ..منم چون پریود بودم قبول نکردم و گفتم من لذتی نمیبرم  و از خودم دورش کردم ...و بعد تند تند حرفامو گفتم که من زنم و نیاز دارم و اینا...اونم به ظاهر متقاعد شد و گفت که از همین امشب بیا کنار هم بخوابیم

حالا که رفت عذاب وجدان گرفتم که نکنه کارم اشتباه بوده و حداقل باید میزاشتم اون لذت ببره

به نظرتون کارم درست بودهو اینکه راه حل بهم بدید ممنونم

😕/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری ب لذت بردن ندارم .رابطه تو پریودی باعث عفونت شدید بانوان میشه خودتو ک دوست داشته باش ... اون هفت یا ده روز هیچ مردی ب راه کج نمیره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

نه کار خوبی کردی.همیشه باید حرفی که تو دلمونه بزنیم.که تبدیل به کینه و درد نشه. درضمن حتی اگه بچه هاتون نصف شب پامیشن میان پیشتون.بازم بهتره اتاق خودشون بخوابن.تشویقشون کن.باجایزه یا هرچی که که دوس دارن

کاری ب لذت بردن ندارم .رابطه تو پریودی باعث عفونت شدید بانوان میشه خودتو ک دوست داشته باش ... اون هف ...

من خودم رو واقعا دوست دارم بحث اون هفت روز نیست کلا تازگیا سرد شده..

من خودم رو واقعا دوست دارم بحث اون هفت روز نیست کلا تازگیا سرد شده..

عزیزم بچه هات چند سالشونه ..من پسرم دوسال و نیمه خیییییلی وقته اتاقش جداست ..تازه قبلشم ک پیش ما بود بینمون نمیخوابید کنار من یا پایین تخت بود ..فاصله ننداز بین خودت و شوهرت

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉