یادگاران مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 455 عنوان چقدر میتونن پست باشند😲😲😭 282 بازدید | 9 پست خانواده شوهرم من و شوهرم از هم جدا کردند خیلی دلشون از سنگه خودشم ازشون میترسه و حساب میبره شایدم مثل خودشون این همه سال نشناختمش😢😢😭 چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود تاجهان باقی و آئین محبت باقی است 1401/08/01 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راضیه1379 عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 9291 مگه نمیگی داره خیانت میکنه؟ولش کن بزار همون پیش ننه باباش باشه تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
queensima عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 6094 یجوری باشوهرت ارتباط برقرار کن پیامی تماسی مخشو بزن برگردید برگشتی رابطتو باشون کم کن زیاد باشون برخوردنکن قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
آلبالوو عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 منم همین مشکلو دارم با یه بچه😞😞اگه اونا نبودن تا حالا هزار بار آشتی کرده بودیم تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
یادگاران مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 455 ب فکر زندگی بچه شونم نیستن؟؟ نه خیلی بدجنس و زندگی خراب کنن خیر ندیده ها چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود تاجهان باقی و آئین محبت باقی است
یادگاران مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 455 منم همین مشکلو دارم با یه بچه😞😞اگه اونا نبودن تا حالا هزار بار آشتی کرده بودیم آخی عزیزم واقعآ خیلی خانواده ها زندگی خراب کنن چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود تاجهان باقی و آئین محبت باقی است
آلبالوو عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10954 آخی عزیزم واقعآ خیلی خانواده ها زندگی خراب کنن حتی جرات ندارم پیام بدم بهش،میخواد بیاد بچه روببینه نمیزارن تنها بیاد که مبادا یوقت دو کلمه حرف بزنیم تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘